Civic FC5 Pas

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Yetkili servise gidip kayıt açtırmanızı öneririm.
Araca genel olarak da baksınlar.

akif

0
Aracınız
Civic'lerin beyaz renkli olanların da ara ara sıkıntı çıkıyor. Fb7'de arka camla tavan arası boya kalkıyordu Fc5'de ise paslanma sorunu var daha önce bir kaç kişi de daha olmuştu aynı sorun.

SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

akif

0
Aracınız
Aracınız
Civic FB7 2015
Pas olan bölgede boya kalkmış mı, yoksa boya üzerinde leke mi görünüyor? Boyanın üzerinde bir leke ise muhtemelen çevreden yapışan demir tozu vb. gibi bir durum vardır, yok taş izi nedeniyle boya kalkmış ve pas olmuşsa rötuş yapılır.
İlk seçenekteki durum varsa kil veya demir tozu sökücü ile temizlenebilir, hatta bir ıslak mendille hafif bastırarak silseniz bile epey çıkacaktır. Durumu tam teşhis için bunu bir denemenizi tavsiye ederim.

Bunların dışında nedeni belirsiz bir pas durumu varsa diğer forumdaşların dediği gibi servise göstermenizde fayda var.
Abiler ocakta arabamı sıfır aldım arka camın kenarında iğne ucu kadar pas var ne yapmalıyımEkli dosyayı görüntüle 264955

Lenovo A6020a46 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bu demir tozundan donra oluşan pas hemen çaresinee bak benim araçta tavanda oluştu git gide büyüdü buradaki arkadaşlar tahmini olarak demir tozu değil taş falan gelmişyir deselerde boyacı etrafında da minik demir tozlarını da temizleyip noktasal rutuş boya yaptı ilgilenmesek sorun daha büyük hal alır

SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri