paslanma riski..

Aynen bende taş izlerine oje sürüyorum ama araç yıkandıkça çıkıyor okadar önemli kafa ya takacak bisey degil

Bu konuda çok titizseniz, kafaya çok takıyorsanız ve kaskonuzda mini onarımda dosya açmadan varsa; nokta vuruşlu boya rötuş yaptırabilirsiniz, yok sadece saç pas yapmasın ileride derseniz ; yetkili servise gidin aynı boyadan dokunduruyorlar açılma-paslanma derdi olmuyor. Benden ücret almıyorlar sizden de almazlar heralde. İlk başlarda kafaya ben de çok takardım ama insan alışıyor sonra. Saçta paslanacak olan yer varsa fırçayla değdirtiyorum geçiyorum.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Piyasada satılan rotus boyaları var, boya kodunu veriyorsunuz hazırlıyorlar, oje gibi, onlardan alırsanız kendiniz de nokta dokunarak rotus yapabilirsin8z

Aracınız
Civic FB7 2014
servise gittiginiz honda kendi boya rengi rütuş boyaları veya kalemi oluyorsa ondan alıp kendiniz yapabilirsiniz sadece taş yeri kapansın yeter maksat pas oluşmasın.

Aracınız
birebir aynı noktada benimde başıma gelmişti. rötuş boyası ile kapattım. gündüz saatlerinde fotoğraflar paylaşırım . ama benimki paslanmıştı. paslanmaz diye üstünde durmamazlık etme sakın

Aracınız
IMG_20180902_172059.jpg cevabı geciktirdiğim için özür dilerim. paslı fotoğrafı arıyordum fakat bulamadım. genede fotoğrafta bir miktar göründüğünü düşünüyorum . normalde o boyanmış görünen yerde önce bembeyazdı sonra fark ettiğimde kahverengiye dönmüştü

Ekli dosyayı görüntüle 7718 cevabı geciktirdiğim için özür dilerim. paslı fotoğrafı arıyordum fakat bulamadım. genede fotoğrafta bir miktar göründüğünü düşünüyorum . normalde o boyanmış görünen yerde önce bembeyazdı sonra fark ettiğimde kahverengiye dönmüştü
eyvallah hocam. bu hafta rötuş yaptırıcam bende birkaç noktaya, aynı risk bende de var. burası kaput kısmı dimi?

6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
hayır . c sutunu arka camın sağ kısmı. ben senin fotoğraflardaki demir parmaklıkları telefondan bakınca rezistans çizgileri gibi görmüşüm.

Geri