Arkadaşlar İnternette pedal commander diye bir sistem gördüm araçların performansını pedal hassasiyetini ciddi ölçüde arttırıyor gibi deneyen kullanan var mı kullananlardan bilgi alabilir miyim?
Sürüş tarzınız ve beklentinize göre karar verebilirsiniz. Memnun olanda var olmayanda. 4 modu var. Bu 4 modunda kendi içinde ayrı ince ayarı var. Yeni araçlarda üretilen hazır modlar gibi düşünebilirsiniz. Gaz tepkime süresinin geç olması hoşunuza gitmiyorsa anlık patlama ve daha hisli bir sürüşü seviyorsanız tam size göredir. Malum İ-vtec'lerde gaz tepki gecikmesi var. Bununla ilgili önceki yorumlar ve hoşuma giden anlatım videolarını paylaşıyorum. Sıfır fiyatı 1.100 tl. Bence pahalı. İkinci elleri yarı fiyatına alınabilir.Arkadaşlar İnternette pedal commander diye bir sistem gördüm araçların performansını pedal hassasiyetini ciddi ölçüde arttırıyor gibi deneyen kullanan var mı kullananlardan bilgi alabilir miyim?
Fd6 icin pedal comander satan varmi ikinci el olarak, aracini satmiştir elinde kalmis kullanmiyordur.
Gerçek bir kullanıcının yorumlarını hep merak etmisimdir. Kimisi etkisini psikilojik yaşıyor. Kimisi beğenmiyor. Kimisi arıza ışığı yaktı diyor. Kimisi reklam boyutunda övüyor. Etkisi olacağını bilsem alırdım.Hocam cok övüyolar yok böyle tepki verdi şöyle gazladim diye peki hepsi hava civa mi
Benim bildiğim belli bir kullanım süresi veriyorlar. Sonra beğenmez isen iade ediyorsun. Bu tarz devam ediyor mu bayilere sorulabilir.Işin asli alip denemek ve nefsi körlemek gerekiyor bence kullanmadan sadece yorumlari okumadan olmucak reklam boyutu cok fazla