Photoshop ile eklediğim jantlar hakkında fikir ve yorum

Aracınız
Civic FC5 2020
Teşekkür ederim. Bende Orjinal almak istiyorum fakat bulabilmek mümkün değil araştırma içindeyim
İNŞALLAH güzel bir adet bulursunuz arada bir bende bakıyorum ama şöyle bir şey uyarısında bulunayım en ufak bir kırık kaynak boya almayın dış yüzünde tırnak yüzeyi deforma olmuş olabilir sorun olmaz jant işi Kaporta kadar esnek bir mevzu maalesef ki

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Ahmet Gönülkırmaz
Aracınız
Civic FB7 2016
İNŞALLAH güzel bir adet bulursunuz arada bir bende bakıyorum ama şöyle bir şey uyarısında bulunayım en ufak bir kırık kaynak boya almayın dış yüzünde tırnak yüzeyi deforma olmuş olabilir sorun olmaz jant işi Kaporta kadar esnek bir mevzu maalesef ki

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için jant konusunda hassas davranmak gerek bencede can taşıyoruz. Bursa maalesef çok yavaş bu ikinci el jant konusunda. Ama bu jantı gerçekten kormetal üretiyorsa düşünebilirim. İthal replika jantlara nazaran kormetal yıllardır piyasada ve nedense bu yüzden güven veriyor.

Ad Soyad
Ahmet Gönülkırmaz
Aracınız
Civic FB7 2016
Arkadaşlar şimdi kormetalin satış ve pazarlama departmanı ile görüştüm jantı kendilerinin ürettiği konusunda kesin bilgi aldım. Dy1257 kodu ile 2 renk gun metal ve piano black üretiyorlarmış.

Ad Soyad
Uraz Akbulut
Aracınız
Civic FB7 2014
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki de. Emeğe saygı öncelikle. Bu Fb7 kasalarda body-kit de dahil orijinal halini çok beğeniyorum hocam. Hatta Fd6 görünüm tasarım olarak daha güzel bana göre.

Ad Soyad
Ahmet Gönülkırmaz
Aracınız
Civic FB7 2016
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki de. Emeğe saygı öncelikle. Bu Fb7 kasalarda body-kit de dahil orijinal halini çok beğeniyorum hocam. Hatta Fd6 görünüm tasarım olarak daha güzel bana göre.
Evet bende çok beğeniyorum fd6 kasayı bundan evvel ki aracımdı

Geri