N11 den NetPar adlı mağazadan adım Honda Civic FC5 1.6 2017-2020 Bosch Karbonlu Polen olarak satılıyordu. Ama elime ulaşan filtre Ford Transit 2007 olarak geldi. 68 TL ye aldım şimdi kararsızım yollasam mı kullansam mı? Çünkü 5mm sadece daha kısa orjinalinden.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kaça aldınız ve yerine oturmasında herhangi bir problem oldu mu deneyimleriniz nasıldı hayırlı olsun@akif Mann FP 21 003 aldım hocam, hocam sanayiye yakınsan mann sitesinden bi bak kendi sanayinde bayisi varsa internetten daha ucuza alabilirsin.
@Oguz6 hocam mayısta sanzuman yagini serviste degistirecem daha sonraki bakımları dışarıya yaptırıcam.Honda Civic Fc5 1.6 2017-2022 Mann Alerjik Karbonlu Polen Fiyatları ve Özellikleri
Honda Civic Fc5 1.6 2017-2022 Mann Alerjik Karbonlu Polen en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Benim araçta 40 derece sıcakta ekran gostergesinin koruma plastik camı çok hafif çatladı kapı kolu nikelajı içten damağı çatlamış, vites kolu derisi soyuldu, c sutununda hafif dalgalanma var Hiç biri garantiye sokulmadı garanti ne için diyorum artık. Servisteki usta başı bile fabrika mümkün olduğunca garantiye sokmamak için çabalıyor demişti.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam kaça aldınız ve yerine oturmasında herhangi bir problem oldu mu deneyimleriniz nasıldı hayırlı olsun
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu filtre orjinal polenden de kalitelidir, çünkü bu filtre ciddi seviyede ek filtreleme özelliklerine sahip.Herkese tavsiye ederim aracın orjinal ebatına en yakın en kaliteli bunu boşa söylemiyorum mann kalitesi oem üreticisi n11 den 130 a aldım üç katmanlı tavsiye ederim daha iyisi bence yok.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi