Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar bugun önleride led yaptık çok şükür artık bugun yaşadıgım tecrübeye göre led yapmak daha kolay çunki..
Power cree 80 w oldugundan sadece arkaya iki direnç baglayarak olayı bitire biliyorsunuz daha önce led yapan abilerim daha iyi bilirlerki cree ve putco 25w haliyle daha az akım ile çslıßmakda power cree 80 w oldugundan gerekli akımı sadece iki direnç ile dengeliyo be buda iki direnç ile çok rahat çalışma saglıyo..
Bende fazladan direnç oldugundan yinede baglattım zaten bir kere aldık..
Ve fark ettimki dirençlerde ısınma çok daha geç olmaya başladı..
Detaylı video çektim yengemin arabasınıda alıp evin otoparkında fark anlaşılsın diye yan yana koydun umarım faydali olur
[quote author=avansis link=topic=313.msg3545#msg3545 date=1397940749]
Onları çok önce degişmiştim turgut hocam putco o şimdiki aklım olsa yada bilse idim onlarıda power cree alırdım
Tapatalk aracılığı ile gönderildi
[/quote]
İsmail hocam, putco ve cree olan modellerin linklerini paylaşmanız mümkün müdür?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.