Arkadaslar ben yaklasik 2 aydir taylanddayim. Buradada honda fabrikasi var. Yani araclar burada uretiliyor. Dikkat ettigim araclarin %80 oraninda dalgalanma var. Gocuk yok ama dalgalanma seklinde. Arac sahiblerine gosterdigimde biri bastirmistir diyor. Kendi aracimi ve diger araclari gorunce sok oluyorlar. Honda nediyor diyorlar. Tamir ediyor dedigimde bende soyleyecem diyor. Belki bu muhabbeti 10 arac sahibi ile yaptim. Bahsettigim araclar taylandin farkli sehirlerinde ustelik. Zehri saldim buraya anlayacaginiz
Neyse bu sorun daha once abd de de ortaya cikmisti. Ben sorunun kesinlikle celikten yani kobeden kaynaklandigini dusunuyorum. Eminin bundan. Fakat honda neden bu ihaleyi onlara yikmak yerine ustune alindi onu anliyamiyorum. Aklima tek gelen kobenin sahibi galiba japon basbakaniydi. Korkuyor galiba, baska bir ihtimal gelmiyor aklima.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Neyse bu sorun daha once abd de de ortaya cikmisti. Ben sorunun kesinlikle celikten yani kobeden kaynaklandigini dusunuyorum. Eminin bundan. Fakat honda neden bu ihaleyi onlara yikmak yerine ustune alindi onu anliyamiyorum. Aklima tek gelen kobenin sahibi galiba japon basbakaniydi. Korkuyor galiba, baska bir ihtimal gelmiyor aklima.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.