Radyatör ve yedek su deposu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gks

0
Aracım fk2 dün gece eve geldiğimde motor kapağının altından duman çıkıyordu,kaputu açtığımda radyatör ve yedek su deposunun alt tarafından kokusuz bir buhar çıkıyordu,hararet normaldi,havalardanmıdır bilmiyorum ama fanın devreye girmediğini fark ettim,rolantide 15 dk kadarda çalıştı ama fan devreye girmedi hararette normaldi gene,buhar gittikçe çoğalıyordu bende klimayı açıp fanı devreye soktum buhar kayboldu fakat klimayı kapatınca gene çıkmaya başlıyor,radyatörün suyu doluydu eksiltme yoktu,yedek deponunda daha önce suyu nekadardı bilmiyorum baktığımda az kalmıştı,antifiriz ve suyla tamamladım sorun gene düzelmedi,sorun ne olabilir acaba?SAYGILAR

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Son düzenleme:
Aracım fk2 dün gece eve geldiğimde motor kapağının altından duman çıkıyordu,kaputu açtığımda radyatör ve yedek su deposunun alt tarafından kokusuz bir buhar çıkıyordu,hararet normaldi,havalardanmıdır bilmiyorum ama fanın devreye girmediğini fark ettim,rolantide 15 dk kadarda çalıştı ama fan devreye girmedi hararette normaldi gene,buhar gittikçe çoğalıyordu bende klimayı açıp fanı devreye soktum buhar kayboldu fakat klimayı kapatınca gene çıkmaya başlıyor,radyatörün suyu doluydu eksiltme yoktu,yedek deponunda daha önce suyu nekadardı bilmiyorum baktığımda az kalmıştı,antifiriz ve suyla tamamladım sorun gene düzelmedi,sorun ne olabilir acaba?SAYGILAR

Radyatörde su varmıydı

"Yüksek devir bandında yaşamaktır HONDA"

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=14425]gks[/MENTION] Klima gaz kaçırıyor olmasın?
Kontrollü bir şekilde aracı kullanarak sorunun radyatörden mi geldiğini bulmanız lazım. dediğim gibi klima gaz kaçırdıysa klimanız artık soğutma yapmayacaktır.

gks

0
Klimada sıkıntı yok az önce baktım,ısıtmadada sıkıntı yok,tahminimce hararet müşürü,fan müşürü veya termostattan yapıyor,arabayı yarım saat çalıştırdım ve fan devreye girmedi,birde ek depoda biraz eksilme olmuş

Geri