Arkadaşlar sağlık durumundan dolayı vergisiz yeni cvc alan varmı ? Bi bilgilendirseniz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayırlı akşamlar hocam ben bugün civic rs aldım ananemin %96 engelli raporu vardı alırken hastaneye 200tl harç ödüyorsunuz zihinsel engel olmadığı için vasilik davası vesaireye gerek kalmadı noterden vekalet aldık noteri eve getirdiğim için 140 tl civarı bir ücret alındı daha sonra aracı aldığınız bayii sizden engelli raporunuzun 2 adet kopyasını isteyecek bu kopyalara notere gidip aslının kopyasıdır damgası vurduruyorsunuz bunun ücretide 118tl tuttu sonra engelli raporunuzun aslınıda yanınızda bulundurarak vekaleti alan kişi ve kimliği ile bayiye gidiyorsunuz ama raporun aslını bayiye vermiyorsunuz o sizden 2 kopyayı alıp işlemleri tamamlıyor ve maliye onayına gönderiyor maliye onayladıktan sonra plaka tescil işlemleri için eğer başka ildeki bayiden aldıysanız engelli kişinin ikamet ettiği semtin trafik şubesine gitmeniz gerekiyor plaka işlemlerini henüz bende yapmadığım için ücreti hakkında bir bilgim yok sonra aracınız hayırlı olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Edit: Şuan liste fiyatı 113.950 ötv ile trafik şube tescil masraflarını(yaklaşık 200tl) düştükten sonra araç fiyatı 75.725tlye indi.Boya koruma,kaput koruma,cam filmi,motor koruma,koltuk koruma ve kışlık paspası uzun pazarlık sonucu hediye aldım tekrardan hayırlı akşamlar