8 yıl 2005 model cıvık kullandım. Rengi kozmik gri idi. En ufak bir renk solması vernik atması vs görmedim.Beyaz alin kozmik renkler vernigi bir kac yil sonra dokulecek. Beyaz alin, inci beyazina kaplatin politech ile seramikten daha etkilidir. Koyu renkler bakimsiz kaldiklarinda iyi durmuyor, Ozel siparisle kirmizi alabiliyorsaniz alin kupa ayni nasil olsa..
SM-T800 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Füme al derim bende yaldir yaldir. Bide at nalı şeklinde nazar boncuğu20 gun once bende ikinci el fc5 aldim ve aynı kararsizliktaydim. Beyazi kafadan sildim. Eski aracimda beyazdi goz yorgunlugu oldu ve trafikte her 5aractan en az 3u belki 4u beyaz renk hic dikkat cekmiyorsunuz iclerinde kayboluyorsunuz. Bu sebeple bu aracta beyaz xok iddiasiz kaliyor sahsi fikrimce.. ikinci rengim gri idi gayet ilgi cekici yakisiyor araca ama fume arac denk geldi fume aldim o da 2. Tercihimdi... Aksam çok on plana çıkmıyor ama gun isiginda iddiali duruyor. Bence ilk tercih gri sonra füme derim. Mavi cok fazla iddiali ve kisa sure sonra goz yoracaktir. Ayrica ikinci elde de uzecek bir renk. Bordo da maviden bi tik asagida bu sartlar icin. Gri renk siyah döşeme fume renk kesinlikle krem döşeme. Saygilar...
MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.