VaiN
Özel Üye
- Ad Soyad
- Uğur Şenyavaş
- Aracınız
- Diğer Markalar
Bugün 40 bin bakımı için Bursa İnalları aradım. (İzmir yolu)
Şanzıman yağı ve Subap ayarıyla birlikte "2.800" TL fiyat verdiler. 2.600 yaparız dediler. Fiyat listesi buymuş 40 bin bakımın...Bu hafta doluymuş önümüzdeki hafta boşlarmış. hafta içi bir gün akşama doğru getirin, ertesi gün öğle aracı teslim alabilirsiniz dediler. Subap ayarı vs bakım uzun sürüyormuş..
Allah aşkına zaten subap ayarı için ekstra para almaları başlı başına saçmalık. Şanzıman yağıda öyle. Bunlar "Bakım'a girmiyor mu ?" Ben neden esktra para ödüyorum. Bunlar yapılması gereken zorunlu şeyler ve ekstra para isteniyor.
ben şanzıman yağını geçen sene değiştirmiştim. CVT yağını çıkınca 2000 tl oldu bakım..
Her 10.000 de bir 2000 tl mi bayılacam bu arabaya ben anlamadım ki. Yılda yaklaşık 20.000 yapıyorum. senede 4.000 tl para. Havaya gidiyor böyle....
hayır bir de "Subap Ayarı" için neden ekstra para alıyorsun ? Adı üzerinde sadece AYAR. Sen oraya yeni parça takmıyorsun ! Ya da tamir etmiyorsun. Bir şeyleri söküp çıkarmıyorsun. Sıkacağın 2 civata..
Yazık ya.
Aynı bakımı 1,5-2 ay önce Honda Mutluhan'da 1800 liraya yaptırdım. Tabi benimkinde subap ayarı yok LPG'li model olmadığı için.