Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=teachers71 link=topic=501.msg7597#msg7597 date=1403985296]
Muhteşem olmuş. İyi günlerde kullanın
[/quote]
Hocam teşekkür ederim
[quote author=metallicali link=topic=501.msg7598#msg7598 date=1403985688]
Cihaz güzel gözüküyor fakat o ön göğüs görüntüsü içimi burktu [] Hocam birazda nereden aldınız, kaça aldınız bu bilgileri de paylaşsaydınız??
[/quote]
Göğüslük için yapacak bir şey yok
Aliexpresten aldım konunun en altında linki paylaştım, fiyat kamera dahil 330 $
[quote author=NoFeaR link=topic=501.msg7599#msg7599 date=1403987252]
Göğüslük için yapacak bir şey yok
Aliexpresten aldım konunun en altında linki paylaştım, fiyat kamera dahil 330 $
[/quote]
Ülke dışından hiç alışveriş yapmadım. Paramın yanmasından korkmuyorda değilim hani Diyorum alttaki linktekini sipariş verim bakalım sıkıntısız bir şekilde gelicek mi :kiki: Ürününüz kaç günde geldi?
[quote author=metallicali link=topic=501.msg7601#msg7601 date=1403987489]
Ülke dışından hiç alışveriş yapmadım. Paramın yanmasından korkmuyorda değilim hani Diyorum alttaki linktekini sipariş verim bakalım sıkıntısız bir şekilde gelicek mi :kiki: Ürününüz kaç günde geldi?
Hocam naviyi ben Fransaya gönderdim oradan dönüşte bir abim getirdi.
Normal de Türkiye gümrüğünde bu ürün takılır, 75 alışveriş sınırı var
Linkteki cihaz sorunsuz elinize ulaşır, gelişi 2 ile 4 hafta arasın da olur.
Güvenli alışveriş için paypal hesabı oluşturmanızı tavsiye ederim.
[quote author=NoFeaR link=topic=501.msg7603#msg7603 date=1403987907]
Hocam naviyi ben Fransaya gönderdim oradan dönüşte bir abim getirdi.
Normal de Türkiye gümrüğünde bu ürün takılır, 75 alışveriş sınırı var
Linkteki cihaz sorunsuz elinize ulaşır, gelişi 2 ile 4 hafta arasın da olur.
Güvenli alışveriş için paypal hesabı oluşturmanızı tavsiye ederim.
[/quote]
Hocam bu Vınn ile internete bağlanmak bizim navilerde de oluyor mu acaba yoksa siz özel navi mi aldınız bende Naviin marka var ama hiç internet falan tuşu yok.
[quote author=NoFeaR link=topic=501.msg7592#msg7592 date=1403982605]
Teşekkür ederim, cevaplarım aşağıda
Göğüslük komple sökülmüyor gösterge panelinin önü vs. , sökülmeden orajinalinin ve yenisi montajı çok zor, büyütülecek bir şey yok 1 dk. da sökülüyor
Tv için harici bir anten ön camın en üst kısmına yapıştırıldı.
Tv nin karıncalı olması normal, Türkiye de karasal yayın olduğu için buna yapılabilecek bir şey yok.
Servis kamera montajı dahil 150 lira aldı.
[/quote]
anladim. Teşekkür ederim. Yanliz ben arka cam resistans cizgilerinin ustundeki uc sira cizgiyi multimedya icin tv anten baglantisi olarak biliyorum. Dikkat ettiyseniz o uc sira alttakilerden bagimsiz. Arka cam resistansi acilinca alt tarafin buğusu cozulur ust taraf cozulmez.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.