Bencede kesinlikle servisten alın litresi 110 tl. Ama şehir dışına çıkma imkanınız yoksa aracınız tam otomatik ise Castrol Atf Multivehicle kullanbilirsiniz. Servisi arayıp teyit ettirmiştim.
hamid bey aracımda geç çalışma sorunu var 1,5 yıllık tüp takılı brc 25 bin km gitti bende tüpün vanasını kapadım borudaki gazıda kullandım ertesi gün çalıştırdığımda rahat çalıştı bugünde rahat çalışırsa diyaframda delinme var diyebilirmiyiz daha 1,5 yıllık tüp ama yoksa ayarları da bozulmuş olabilir mi teşekkürlerBence orjinal alın, kafanız rahat olsun
1,5 yıllık sistemde bunun olmasını ben beklemem açıkçası.hamid bey aracımda geç çalışma sorunu var 1,5 yıllık tüp takılı brc 25 bin km gitti bende tüpün vanasını kapadım borudaki gazıda kullandım ertesi gün çalıştırdığımda rahat çalıştı bugünde rahat çalışırsa diyaframda delinme var diyebilirmiyiz daha 1,5 yıllık tüp ama yoksa ayarları da bozulmuş olabilir mi teşekkürler
Bende açıkçası beklemiyorum lpg den olduğunu biraz diyafram sorunlarını araştırdığımda düşündüm lpg vanasını kapadıktan sonra biraz daha erken çalışmaya başladı diyelim 6 saniyede aldı bazen sabahları lpg vanası açıkken şimdi 4 sn ye diyelim.dediğiniz gibi bir lpg bayisine soracağım aküsüde değişti bujilerde hiç değişmedi ama 50 binden sonra tüp takıldı şuan 77 binde acaba marş motosu bakımı mı yapılmalı diye de düşünüyorum kıy kıy ses de yapmıyor.1,5 yıllık sistemde bunun olmasını ben beklemem açıkçası.
Bence bir LPGcide detaylıca montajı kontrol ettirmeniz lazım, belki takan usta bir bağlantıyı yeterli sıkmadığı için ufakta olsa kaçak vardır ve bu kaçak geç çalışmaya neden olabilir.
Ailedeki FB7 Civic Eco'da bile bağlantı kabloları doğru düzenlenmediği için zaman içinde araç kendi kendine LPGden atmaya başlamıştı, sorun tesisat kaynaklı çıkmıştı.
Ayrıca LPGniz 1.5 yıllık ise BRCnin garantisi devam ediyordur, güvenilir bir BRC servisinde bu durumu dile getirip garanti kapsamında düzeltilmesini talep etmenizi tavsiye ederim.
hamid bey sizde bu adresden mi aldınız yorum sayısı baya az onun için ben genelde çekinirim alışveriş yapmaktan siz ne düşünüyorsunuz ? teşekkürlerVan bayi iyi saçmalamış.
Ben yedek parça satışı yapmayan bir bayi olduğunu ilk defa duyuyorum.
Eğer şanzıman yağ değişimi acil değilse şehirdışına çıktığınız yerlerdeki Honda bayilerine bir sorun.
Ayrıca daha geçen ay Honda ankara bayileri 480 tl fiyat vermişlerdi, ne ara 550 olmuş Bazen bu servisleri anlamak zor.
Eğer kısa vadede şanzıman yağı değiştirmek zorundaysanız ve şehirdışına çıkamıyorsanız n11'de şöyle bir orjinal yağ ilanı var, ben kendime de aldım ama daha deneyemedim, en kötü koşul için alternatif olabilir diye belirtmek istedim.
Şanzıman Yağı Modelleri ve Fiyatları - n11
Şanzıman Yağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şanzıman Yağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Evet bende ordan aldım, zaten orjinal olarak belirtipte tek normal fiyata satan o satıcı.hamid bey sizde bu adresden mi aldınız yorum sayısı baya az onun için ben genelde çekinirim alışveriş yapmaktan siz ne düşünüyorsunuz ? teşekkürler
2018 Ağustos'ta 480 liraya değiştitmiştim serviste, şu an ne kadardır bilmiyorum.Y. Servis kaç para istiyor değişim için
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
MerhabaArkadaşlar 2008 Civic otomatik aracıma şanzıman yağı ne kullanmalıyım orijinal yağla eneos yağ arasında kaldım yardımcı olurmusunuz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.