Civic FC5 Şanzıman

Aracınız
Civic FC5 2016
Merhabalar . Fc5 aracımda düşük devir ve düşük hızda bir titreme geliyor genelde kalkışlarda ve çok düşük hızlarda geliyor ustaya gösterdim şanzımandan geldiğini ve şanzıman yağını değiştirince düZeleceğini söyledi başına gelen ve bilgisi olan varmı acaba ?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2018
Hocam arabanın 2 yıl ya da 40.000 de bir cvt şanzıman yağı değişmesi şart değişmedi ise şanzıman içindeki yağ görevini yapamayacağı için her an arıza verebilir geçen sene yenisi 65.000 idi şanzımanın usta da değiştir demiş değişmedi ise bu sure zarfında hemen değiştirmeni tavsiye ederim sadece serviste değiştir dışarıdaki yağlara güvenme orjinal olmayabilir değişimden sonra halâ devam ediyorsa o zman şanzımanda bir sıkıntı vardır

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2018
Hocam sıkıntı yağdan değildir belki yanlış kullanımda olabilir sen önce boşa sonra el freni çekip sonra p ye alıyor musun, dik yokuşlarda gaza abanıyor musun bunlar şanzıman için çok riskli

Aracınız
Civic FC5 2016
Abanmıyorum hocam p ye de tam olarak arabayı aldığım gibi o şekilde yapıyorum sakin kullanıyorum sürekli ustam önceki gittiğim yer yan sanayi yağ ince yağ kullanmış ondan demişti ısıtıp tortuları boşaltıp öyle değiştircez geçer dedi ama işte burada başına gelen varmı diye sormak istedim

Aracınız
Civic FC5 2018
Abanmıyorum hocam p ye de tam olarak arabayı aldığım gibi o şekilde yapıyorum sakin kullanıyorum sürekli ustam önceki gittiğim yer yan sanayi yağ ince yağ kullanmış ondan demişti ısıtıp tortuları boşaltıp öyle değiştircez geçer dedi ama işte burada başına gelen varmı diye sormak istedim

Hocam sen yağı nerede değiştirdin dışarıda mı

Aracınız
Civic FC5 2018
Hocam yağı gidip servisten almadıysan kullanılan yağ orjinal olmayabilir lakin cvt şanzıman yağları sadece servislerde var korkutmak için söylemiyorum ama senin yerinde olsam servisten kendim alırdım yağı ya da serviste değişim yaptırtırdım çünkü hcf2 yağı incesi kalını olmaz tek tip oda servis satar

Geri