Civic FC5 Şanzıman

Aracınız
Civic FC5 2016
Merhabalar . Fc5 aracımda düşük devir ve düşük hızda bir titreme geliyor genelde kalkışlarda ve çok düşük hızlarda geliyor ustaya gösterdim şanzımandan geldiğini ve şanzıman yağını değiştirince düZeleceğini söyledi başına gelen ve bilgisi olan varmı acaba ?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2016
Evet almam gerekirdi hocam o konu da biraz acemice davrandım şimdi ki ustam 16 yıl çalışmış honda da japonyaya falan gitmiş orjinal alıyormuş yağları kendisi de demişti yan sanayi olduğu için böyle olmuş dedi ısıtıp değiştirince geçer dedi inşallah geçer olmazsa dediğiniz gibi servise götürürüm .

Aracınız
Civic FC5 2018
Evet almam gerekirdi hocam o konu da biraz acemice davrandım şimdi ki ustam 16 yıl çalışmış honda da japonyaya falan gitmiş orjinal alıyormuş yağları kendisi de demişti yan sanayi olduğu için böyle olmuş dedi ısıtıp değiştirince geçer dedi inşallah geçer olmazsa dediğiniz gibi servise götürürüm .

Hocam maddi yönden sıkıntın yoksa tavsiyem hemen orjinali ile değiştirirdim servis olur olmaz sana kalmış ama en azından yağı kendim alırdım yine yanlış anlama 3 kuruş tasarruf edecem diye şanzımana hasar verirsin Allah korusun çok büyük sıkıntı

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2018
Bide yüksek hızda düşük devirde sıkıntı yok sadece kalkarken falan düşük hız düşük devirde oluyor.

Tamam hocam işte yağ görevini ısınana kadar yapamıyor sebep aynı viskositeye sahip değil yani orjinali ile aynı özelliklere sahip değil

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2016
Doğru diyorsun hocam zaten değiştirdiğimden 2. Senesi doldu şuan km dolmadı ama şanzıman yağını değiştirdiğim üstünden 2 sene geçti yağ da orjinal olmadığı için dediğiniz gibi sıkıntı yaptı umarım değiştirince düzelir .

Geri