- Ad Soyad
- Muhammet ÇALBIYIK
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Evet @cemors hocamın dediğine katılıyorum. Sanki takıldığı yerden düşmüş. Veya aparatı kırılmış olabilir. Örnek fotoğraflar paylaşıyorum.Arkadaşlar aracımın park sensörü arızasına bakarken ön panjurun ordan telefon ile kamerayla bakıyordum. Sonra resimdeki soketin sallandığını farkettim fakat nerenin olduğunu bilmiyorum. Bilen varmı ne olabilir.
Evet @cemors hocamın dediğine katılıyorum. Sanki takıldığı yerden düşmüş. Veya aparatı kırılmış olabilir. Örnek fotoğraflar paylaşıyorum.Arkadaşlar aracımın park sensörü arızasına bakarken ön panjurun ordan telefon ile kamerayla bakıyordum. Sonra resimdeki soketin sallandığını farkettim fakat nerenin olduğunu bilmiyorum. Bilen varmı ne olabilir.
Kaputu kaldırınca alt tarafta en önde gördüğünüz plastik bakaliti sökünce oraya ulaşabilirsiniz diye hatırlıyorum. Panjurun üstündeki bakalit.Hocam dediğiniz gibi resimde de aynısı olduğu kesin. Peki bunu dışardan takabilir miyiz? Yoksa tamponu çıkarmak mı gerekiyor.
Anladım. Destekleriniz için Teşekkür ederim hocam. @cemors @Ahmet_Es7Kaputu kaldırınca alt tarafta en önde gördüğünüz plastik bakaliti sökünce oraya ulaşabilirsiniz diye hatırlıyorum. Panjurun üstündeki bakalit.