Ee nasil oluyor simdi bu iş ? [MENTION=8570]alper4071[/MENTION] [MENTION=12391]renovatio[/MENTION] var bu iste baska bi dumen.
HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bilemedim.
Ee nasil oluyor simdi bu iş ? [MENTION=8570]alper4071[/MENTION] [MENTION=12391]renovatio[/MENTION] var bu iste baska bi dumen.
Simdi honda Turkiye musteri hizmetleri ile gorustum. Arkadaslarla iddiaya girdik aracimin model yilina inanmiyorlar bunu saglam bir sekilde ogrenebilecegim aracimin uzerinde yazilibir yer var mi diyerek sordum plakanizi soyleyin burdan bakayim dedi. Bakti araci teslim ettiklerinde verilen uygunluk kagidinda yazili tarihi soylediler. İnternetten arastirdigimda şasi numarasinin 10.hanesi uretim yilini gosteriyormus var mi boyle bisey dedigimde "onceden oyleydi artik o kadar cok arac uretiliyor ki o scala artik tutturulamiyor" dendi. Anlayacaginiz o isi de kilifina uydurmuslar.Bilemedim.
Simdi honda Turkiye musteri hizmetleri ile gorustum. Arkadaslarla iddiaya girdik aracimin model yilina inanmiyorlar bunu saglam bir sekilde ogrenebilecegim aracimin uzerinde yazilibir yer var mi diyerek sordum plakanizi soyleyin burdan bakayim dedi. Bakti araci teslim ettiklerinde verilen uygunluk kagidinda yazili tarihi soylediler. İnternetten arastirdigimda şasi numarasinin 10.hanesi uretim yilini gosteriyormus var mi boyle bisey dedigimde "onceden oyleydi artik o kadar cok arac uretiliyor ki o scala artik tutturulamiyor" dendi. Anlayacaginiz o isi de kilifina uydurmuslar.
[MENTION=8570]alper4071[/MENTION] arkadasiniz araci da yilin basinda alinmis olabilir mi ? Ben bunun yilbasinda satilan araclarda olabilecegini dusunuyorum.
Arkadaşlar merhaba alperin dediği gibi bir hafta oldu ve benim uygunluk belgesinde imalat tarihi ile muayene tarihi örtüşüyor ama şase h gerçi sizde haklısınız hiç indirim yapmayan bir firmanın birden indirim yapması beni de tedirgin etti inanın 10 defa sormusumdur 2018 minonjinal lpglimi diye