Sense den sonra süspansiyonda da eksikmişiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maksu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2017
Yol tutuşu kesinlikle daha iyi bağımsız amortisörlerin farkı güzel dönüşlerde yatmıyor araç, rüzgar sesi daha iyi seviyede, süspansiyon kesinlikle çok fark var fd6 dan sonra çok konforlu geldi, performans gidiş konusunu hiç söylemiyorum bile arabam gitmiyormuş onu anladım. Bana göre değiştirdiğime değdi tek olumsuz yanı eski aracımın lpg olması ve ekonomik sürüşüydü geri kalan her şeyde hb daha üstün. [MENTION=16601]sleepingawake[/MENTION]

Beklentilerimi karşılayacak gibi. Yol tutuşu için Toyota Gt 86 almayı düşünüyordum ve çok daha spor bir araç. Fakat güvenilirlik ve ikici el satışı düşününce Civic düşünebilirim. Hem Hb hem Gt 86 test sürüşü yaptım. Gt 86 çok farklı bir araç, resmen karting arabası gibi. Yol tutuşunu deneme şansım olmadı ama pistte kendinden çok daha güçlü arabaları geçebiliyor. Acaba Civic'in yol tutuşu ne seviyede. Sadece bir tane test var pistte o da otomobil dünyam kanalından. Astra 200'lük opc ile kıyasladıklarında biraz yavaş kalmış Civic. Keşke Si yayları ile gelse Civic, ama Honda Türkiye arabaları çok baltalıyor donanımda.

Geri