Araba henüz 2 ayını doldurmadı 4 defa yıkandı 2 sini ben götürdüm 2 defa da serviste yıkadılar, benim götürdüğüm fırçasızdı servisi bilmiyorum buyuk ihtimal fırçalıdır (ki son aldığımda üzerinde köpük izleri bile duruyordu hatta ) bir daha servise tembih edeceğim yıkamamaları için, autokingde arabanızda kılcal çizikler var diyince üzüldüm açıkcası ki onu da uygulama satmak için mi söyledi bilemiyorum .%99 polisaj yapıp wax atıp bırakacaklar, ama ben aracı 3-5yıl satmıycam hep boyam sıfır durumda kalsın diye bir isteğiniz varsa size bir kaç yer önerebilirim.
Aracımı açıkcası satmayı düşünmüyorum uzun seneler ve tabiki temiz olmasını ve görünmesini istiyorum. Özellikle küçük küçük siyah izler, yıkamacıda çok titiz davranmadıklarında yıkandıktan sonra da kalan tipteki izler, reçine vs uzak olsun en ufak deymede çizilmesin istiyorum, aracı bilmediğim yerde yıkatmak zorunda kaldığımda fırça ile yıkanırsa çizilmesin istiyorum.
Önerilerinizi bütçeme uygun olursa almak isterim, en azından fikrim olur ne zaman yaptırabileceğim konusunda.