Bende paralı versiyonu var hocam, yine de bazı bilgileri araştırmak zorunda kalıyorum. Sen aracı marka ve model olarak yazsan da şasi numarasının sonuçta harf ve rakamlardan ibaret olduğu gerçeği değişmez.”Ama arabanın bütün ayrıntılarını döktü Chat GBT.
Sana taviseyem ramsandan eneos 5-30 hyper multi Al 4lt kafan rahat olur ben kullanıyorum memnunum, japon yağı bu aradaBu yağı Hepsiburada sitesinde satıcı olarak da hepsiburada'dan aldım. İade edeceğim yarın. Ama paramı direkt vermiyorlar. Para puana aktarıyorlar. Yani motor yağını hepsiburada'dan almam lazım. Aracım 2009 model 216.000 kilometrede tam otomatik BRC LPG'li. Yaklaşık 100.000 kilometredir LPG ile kullanılıyor. Şu anda 10 40 yağ var içinde markasını bilmiyorum. Yetkili serviste bakım yapılmış ve hep 10w 40 konmuş. Bugün serviste 0w 20 koy dediler. İşin tuhafı 10w 40 koyan da kendileri. İşin içinden çıkamadım. Rica etsem Hepsiburada'dan nokta atışı link atar mısınız bana alayım kurtulayım bu dertten.
burada ki daha kaliteli bir yağ değil mi eco lite göre eco lite kapsayan değerler bu yağıda kapsamaz mı ?Merhaba. Ben 215km de LPG li 2009 FK2 Tam otomatik aracıma bakım yaptırmak için malzeme aldım. Acaba bunlar uygun mu? Teşekkür.