- Ad Soyad
- Turan Cantürk
- Aracınız
- Civic FE1 2024
Bilgi için çok teşekkürler.
Honda yanımda uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim. Aracın tüm geçmiş varsa servis bilgileri görüntüleniyorBilgi için çok teşekkürler.
Ben uygulamayı indirdim daha sonra yetkili serviste bakımı da yaptırıp onaylattım ama son bakımda dahil hiçbir servis kaydını göremiyorumHonda yanımda uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim. Aracın tüm geçmiş varsa servis bilgileri görüntüleniyor
ne kadar fiyat verdiler subap ayarı bakım şanzıman yağı içinBende Honda Mutluhan'ı arayarak aracı yeni aldığımı 80 bin bakımı geldiğini fiyat almak istediğimi belirttim. Telefondaki arabanın bakım geçmişine bakıp rutin bakım + subap ayarı + şanzıman yapı değişimi için fiyat verdi. Aslında yetkili servisi aradığınızda arabamın geçmiş bakım bilgilerini öğrenmek istiyorum yerine bakım yaptıracakmışsınız gibi konuşursanız kendileri zaten sistemden neyin ne zaman değiştiğini görüp bilgi veriyorlar. Örneğin benim şanzıman yağı 58 binde değişti km olarak dolmaması rağmen 2 yıl dolacağı için değişim önerdiler.![]()