kardeş öncelikle aracın hayırlı olsun, ben aracın garantisini bozdurup dışarda brc sequent24 my11 kit taktırmıştım 1800 TL 9 taksit servis 2500 TL demişti aynen seninki gibi. şimdi brc nin yeni kiti çıkmış sequent32 diye o daha da iyidir diye düşünüyorum. bir önceki arabam seat leon du antalya dan satın almıştım, akdeniz sanayi sitesinde uysal otogaz da yaptırmıştım dönüşümü 3 sene tık bile demedi hiç sıkıntısı da olmadı sonra aracı sattım beni hiç üzmedi. istersen bir oraya sorabilirsin. ayrıca yakıt olarak şunu söyliyim dün istanbuldan ankaraya geldim, maslak tan 81 TL ye 33 LT lpg aldım 1-2 litrede içinde vardır olsun 35 LT lpg, ankaraya geldim 453 km yapmış gösteriyordu lpg bitti sinyali verdi. ayrıca istanbuldan 2,44 TL ye aldım litresini ankarada 2,12 olduğunu düşünürsen 75 TL ye istanbul ankara 3 kişi + bagaj full. benzin parası yetişilecek gibi değil. taktır lpg bak keyfine.
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim uysal otogazı çevremde bir çok kişi tavsiye ediyor çok yakın bir arkadaşımda orda taktırmıştı oda çok memnun hiç sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar.
Ben zaten bu aracı alırkende LPG taktırmayı ilerde düşündüğüm için aldım. Biraz benzinle binerim 10.000 falan sonra taktırırım diyordum ama 1 ayda verdiğim benzin parasına bakınca imkansız o kadar km binmek