Eksoz 0.23 emme 0.18 bu sentil araliklari fabrika ölçüleri ama heryer 0.25'e 0.20 olarak ayarliyor. Orjinal sentil araligi icin ozel sentil gerekiyor.2013 fb7 aracta subab ayarindaki ölculer nasildi
Bunu ilk defa duyuyorum Servislerde 0.25e 0.2 olarak ayarlıyorEksoz 0.23 emme 0.18 bu sentil araliklari fabrika ölçüleri ama heryer 0.25'e 0.20 olarak ayarliyor. Orjinal sentil araligi icin ozel sentil gerekiyor.
Söyledigim gibi heryer boyle ayarlıyor. Daha once de forumda konusulmustu. Konuyu kacirdiniz demekki hocam. 0.18 ve 0.23 icin ozel uretilen sentiller var.Bunu ilk defa duyuyorum Servislerde 0.25e 0.2 olarak ayarlıyor
Olayin ozu budur..Araca her 40 50 binde bir subap ayari falan yapilmamali. Bozulmayan ayara ayar yapmanin mantigi yok.. Bozuldugunda zaten subap ayari yapacaz der heryerUzun süredir yetkili servise gitmiyorum burada yazılanları okudukça iyiki gitmiyorum diyorum. Subap ayarının km'si yoktur zamanı gelince anlaşılır zaten arkadaşların dediği gibi. Serviste çalışan müşteri temsilcilerinin basit manipülasyonlarına veya korkutmalarına fırsat vermeyin. Buji konusuna gelince kitapçıkta 120000 km yazıyor. Eco araçlarda lpg uyumlu buji var onlarda aynı şekilde 120000 km değişiyor. Aracım 128000'de ne subap ayarı yaptırdım ne de buji değiştirdim. Sıfır almıştım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Uzun süredir yetkili servise gitmiyorum burada yazılanları okudukça iyiki gitmiyorum diyorum. Subap ayarının km'si yoktur zamanı gelince anlaşılır zaten arkadaşların dediği gibi. Serviste çalışan müşteri temsilcilerinin basit manipülasyonlarına veya korkutmalarına fırsat vermeyin. Buji konusuna gelince kitapçıkta 120000 km yazıyor. Eco araçlarda lpg uyumlu buji var onlarda aynı şekilde 120000 km değişiyor. Aracım 128000'de ne subap ayarı yaptırdım ne de buji değiştirdim. Sıfır almıştım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu konuda muhalefet şerhi koyuyorumOlayin ozu budur..Araca her 40 50 binde bir subap ayari falan yapilmamali. Bozulmayan ayara ayar yapmanin mantigi yok.. Bozuldugunda zaten subap ayari yapacaz der heryer