Cvr kullanımınin özel bir bilgisi olacağı hiç aklma gelmedi açıkçası ? bu arada birşey soracağım,LPG tam olarak bitiminde sesli mi ikaZ veriyor? Çünkü ben bugün aracımın kullanırken çok çok az kalmıştı,LPG ışığı yandı sonra tüm LPG segmentleri bitti ama yaklaşık 39 km sonra LPG sesli ikaz öttü! Ben benzinde gidiyorum sanmıştım.2018 ve 2020 fc5 ile 25.000 km yol katettim,Shell harici zorda kalmadıkça almam,bir çok farklı ilden Shell kullandım.Hondayi ilk aldığımda cvt yi biraz garipsemiştim,manuele nazaran kullanım alışkanlığı farklı gelmişti,cvt yi nasıl kullanmam gerektiğini yine forumdan takip etmiştim,faydası olabilir diye ilk cvt aracınız mı diye sordum.Yine de sizin menzilinizin az olduğunu düşünüyorum, grupta kullanan arkadaşlar da konuya katkıda bulunacaklardır.Lpg den ziyade cvt faktörü olabilir diye...
Benzin olarak Shell ile OPET arasında ciddi menzil farkı vardı OPET lehine,polo aracımda bir depoda 80 km fark ediyordu.Shell ile çalışan motor sesi bambaşkaydı yalnız, kırmızı ışıkta araç çalışmıyor diye düşünüp marşa basmisligim var bir kaç kez
Eğer sesli ikaz geçerli ise 410 km gitmis olabilirim