O yazının bulunduğu yer civata kapağı elinizle bastırarak kapağı yerine oturtabilirsiniz, linkte o kısmın detayları bulunuyor.Merhaba,
Sürücü tarafındaki airbag yeri yerinden çıkmış ve oynuyor. Titreyip ses yapıyor, bu sorunu yaşayan var mı? Bu aracın airbag'inin açıldığını gösterir mi?
O yazının bulunduğu yer civata kapağı elinizle bastırarak kapağı yerine oturtabilirsiniz, linkte o kısmın detayları bulunuyor.
![]()
Civic Fc5 Trafik kayıt kamerası Rangetour I1000s
Aliexpress ten aldığım trafik kayıt kamerasının montajına başlayarak Fc5 i de mıncıklayalım biraz dedim :) Fb7 den farklı bazı kısımlar var montaj resimlerinde aşağıda paylaşacağım, Kamera kutu içerisinde iki kamera çıkıyor istenirse sadece ana ünitede satın alınabiliyor, ben çift kamera aldım...www.civictr.com
Nazikçe ucu plastik bir aparat ile parçayı kaldırın, yavaşça çekin. Çekerken ip gibi ince, uzun, ucu ok şeklinde bir uzantı göreceksiniz. Zorlamadan yuvasından çıkartın. İp gibi ince olan uzantıyı bantlayın ,keçeleyin vs. Sonra tekrar yuvasına takın. Sesler kesilir .
Srs airbag yazan o parçanın altında vida var. O vida da sütunlardaki plastik kaplamaları yerinde tutmak için . Airbaglar da onun altında.
Çok uzun yazdım ama ,o parçayı takması sökmesi 30 saniye.
Ucunu bantlayın, vidayı da sıkın o kadar.
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.