Diyelim ki aracı dediğiniz aracı eksiksiz teslim aldım yazısını imzaladım ve garanti başladı haberlerde gördüğümüz sıfır araba boyalı çıktı gibi olaylar da bir yaptırımımız olur mu
Birde arkadaşım da Honda elegance alacaktı eco nasıl oldu adamı caydırmışlar corolla flame x-paket 1.6 benzinli alacakmış banada baskı yapıyor gel vaz geç diye üzüldüm biraz alaycı ve caydırıcı konuşmak için corollayı çok övdü Honda’mı da gömdü
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben ekpertizle bayiden teslim almadan kontrol etmesi için anlasamadim.parasi neyse vereyim gel bak dedim.kabul etmedi.halbuki bayiye 300 metre uzaklıktaydi.bayiden cikar cikmaz ekpertiz yaptirdim.cok Şükür bisey cikmadi yalniz ciksaydi bile bayiden çıktığı için çok baş agritirdi.boya makinesi bulup goturebilirsen kendin bak derim.Diyelim ki aracı dediğiniz aracı eksiksiz teslim aldım yazısını imzaladım ve garanti başladı haberlerde gördüğümüz sıfır araba boyalı çıktı gibi olaylar da bir yaptırımımız olur mu
Birde arkadaşım da Honda elegance alacaktı eco nasıl oldu adamı caydırmışlar corolla flame x-paket 1.6 benzinli alacakmış banada baskı yapıyor gel vaz geç diye üzüldüm biraz alaycı ve caydırıcı konuşmak için corollayı çok övdü Honda’mı da gömdü
Ben ekpertizle bayiden teslim almadan kontrol etmesi için anlasamadim.parasi neyse vereyim gel bak dedim.kabul etmedi.halbuki bayiye 300 metre uzaklıktaydi.bayiden cikar cikmaz ekpertiz yaptirdim.cok Şükür bisey cikmadi yalniz ciksaydi bile bayiden çıktığı için çok baş agritirdi.boya makinesi bulup goturebilirsen kendin bak derim.
Eksper yaptiracagimi soyledigimde musteri temsilcisi bayan yadirgamisti.Ben de ona sikayetvar.com da o gunlerde istanbuldaki bir honda bayinde daha yeni yasanmis boyali cikma sikayetini gösterdim.Pek umursamadı.Umursamazdi da tabi sonuçta okadar para kendinden çıkmıyor.Ayrica imzayi attiktan sonra emin ol hiç birinin umrunda değiliz.ona göre işini sağlama al.en azindan bayiden cikar cikmaz eksper yaptir.Boya Makinesi bulmak olabilir bize tuhaf bakmasınlar bayi içinde yeter ki