Öncelikle hayırlı olsun. Kasko ve sigorta için çok değişken etkenler var bildiğim kadarıyla. Yaş ve plaka en büyük etken bu konuda. İlk defa yaptırıyorsanız yine en yüksek basamaktan başlıyorsunuz vs vs. Ama en güzeli dışarıdan fiyat alıp kasko yaptırmadan plazadan çıkarmayın. Bir de kasko fiyatı almak işe yaramaz teklifleri mail aracılığı ile inceleyip değerlerine bakın. [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] ın da bahsettiği gibi axa da öyle bir durum var. Bunlara bakmak çok önemli zira adam full kasko diyor içine bir bakıyorsun fıs. Babam fiyat alırken adamı arayıp teklif istedim adam biz anlaşmıştık ama yollayayım dedi. Kaza başına tutara baktığımda sinirden adamı arayıp dalga mı geçiyorsun diye adamı fırçalamıştım. Kendiminkini Generali den babamınkini de Euroko dan yaptırmıştık. Dönem dönem fiyatlar çok değişiyor hepsini incelemekte fayda var. Ama yanlış yönlendirmiş olmayayım en hızlı ve içerik çeşitliliği olarak Anadolu sigorta bu konuda iyi diye biliyorum. Kafanızı karıştım biraz ama bu işte çakallık çok.