Sıfır FC5 Alan Arkadaşlar !

ikokci

0
Aracınız
Civic FC5 2017
Civic severler iyi geceler. Bende 2015 eco elegans beyaz lpg li fb7 otomatik araç var. Sıfır almıştım, kaza vs yok. Bunu satıp üzerine 6-7 in ekleyip yeni kasa 2016-2017 model 2. el civic elegans almayı düşünüyorum. Satış ilanını verdim. Okuduğum kadarıyla yeni kasa fc5 lerde en büyük sıkıntı tavan C sütununda oluşan göçük. Bu konudaki yorumlarınız benim için kıymetli. Satıp yeni kasa civic almam konusundaki fikirleriniz nedir?

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Civic severler iyi geceler. Bende 2015 eco elegans beyaz lpg li fb7 otomatik araç var. Sıfır almıştım, kaza vs yok. Bunu satıp üzerine 6-7 in ekleyip yeni kasa 2016-2017 model 2. el civic elegans almayı düşünüyorum. Satış ilanını verdim. Okuduğum kadarıyla yeni kasa fc5 lerde en büyük sıkıntı tavan C sütununda oluşan göçük. Bu konudaki yorumlarınız benim için kıymetli. Satıp yeni kasa civic almam konusundaki fikirleriniz nedir?

Aracınızdan memnunsanız ve titiz biriyseniz bence gerek yok. Yeni kasayı çok beğeniyorsanız bence makyajlı kasayı bekleyin, bu soruna kalıcı çözümü Honda merkez üretmiş olacaktır muhtemelen.
Ama çok sorun değil diyorsanız, göçük kısmını iyice inceleyip kafanıza yatan bir aracı alabilirsiniz.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar

Araç hoşuna gidiyorsa al geç kafanı yorma ;)

ikokci

0
Aracınız
Civic FC5 2017
Araç hoşuna gidiyorsa al geç kafanı yorma ;)

Hocam fabrikasyon LPG li eco model ile sonradan lpg takılan model arasında ne gibi fark var? 2. el 2016-2017 model alacağım, ben fabrikasyon lpg li eco arıyorum, bulduğum birkaç ilanda lpg sonradan takılmış. Sonradan takılan modelde bir sorun olur mu? Bildiğim kadarıyla garanti dışı kalıyor, başka bir eksisi olur mu?

Aracınız
Fabrika LPG li civicler üretimdeyken fabrika da motor üzerinde değişiklikler yapılıyor. 30 küsür parça uyumluluk için değişiyor, düz benzinlilere göre.

Honda Civic FC5 ECO Executive Otomatik

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Hocam fabrikasyon LPG li eco model ile sonradan lpg takılan model arasında ne gibi fark var? 2. el 2016-2017 model alacağım, ben fabrikasyon lpg li eco arıyorum, bulduğum birkaç ilanda lpg sonradan takılmış. Sonradan takılan modelde bir sorun olur mu? Bildiğim kadarıyla garanti dışı kalıyor, başka bir eksisi olur mu?

Motor üzerinde kullanılan farklı dayanımlarda parçalar var ayrıca lpg nin montajı da artık direk fabrikada yapılarak geliyor. Lpg yakıt göstergesi kadran içerisindeki ekranda gözüküyor aşağıdaki gibi extradan lpg mode düğmesi oluyor. Baktığınız araçların resimlerinden aşağıdaki lpg mode düğmesi var mı bakarak fabrikasyon olup olmadığını teyit edebilirsin.

Civic FC5 Lpg d_mesi.jpg

Son düzenleme:

kayhanbozkus

0
Yönetici
Abi lastik basinc dugmesini yuvarlak icine almissin sana hic yakismadi basin kalabalik belli ki :) :) [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION]

SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Abi lastik basinc dugmesini yuvarlak icine almissin sana hic yakismadi basin kalabalik belli ki :) :) @NoFeaR

SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

:D

Yok bilinçli olarak yükledim o resim dünden hazırdı aynı resmi koydum, iki günde aynı resmi aynı linkle paylaşmış oldum yarında bu düğmelerle ilgi bir soru gelse de bari üçlesek :D

https://www.civictr.com/showthread....ınç-uyarı-sistemi-sıfırlama-kalibrasyon/page5

2018 elegance eco lpg cvt şanzuman 23 mayısta aldım Aydın Yıldırım dan 107bine aldım liste fiyatı 112.900 dü 1 hafta sonra liste fiyatı 116.300 oldu

2018 Elegance fc5

Geri