Sigarayı bırakmak isteyenler !! Toplanın cemaat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tugi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yapacak bişe yok o konuda :) vergiler sağolsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlısı olsun "Bırakmak İstiyorum" diye bir film vardı seminer gibi ben onu izledikten sonra 2 ay bıraktım tabi sonra yine başladım:D insanın kendinde bitiyor herşey ama eminim baya faydası olur filmdeki betimlemeler insan bilinçaltına girmesi için özel hazırlanmış birşey siz farketmeden beyine sinyal gönderiyor.
1 saatinizi ayırıp izlemenizi tavsiye ederim :ok:

Hayırlısı olsun "Bırakmak İstiyorum" diye bir film vardı seminer gibi ben onu izledikten sonra 2 ay bıraktım tabi sonra yine başladım:D insanın kendinde bitiyor herşey ama eminim baya faydası olur filmdeki betimlemeler insan bilinçaltına girmesi için özel hazırlanmış birşey siz farketmeden beyine sinyal gönderiyor.
1 saatinizi ayırıp izlemenizi tavsiye ederim :ok:

Ben bırakamazsın demiştim ama :D

Arkadaşlar bende yeni yıla sıgarasız girmeyi planlıyorum.
Bilgi olarak şunu söyleyebilirim
Sıgara bıraktırma merkezlerinde verilen ilaçlar çok işe yarıyormuş iş yerinde 3 arkadaşım bununla bıraktı.söyledikleri. bu ilaç sigarayı unutturuyor. Hiç aklımıza gelmiyor diyorlar.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bende yeni yıla sıgarasız girmeyi planlıyorum.
Bilgi olarak şunu söyleyebilirim
Sıgara bıraktırma merkezlerinde verilen ilaçlar çok işe yarıyormuş iş yerinde 3 arkadaşım bununla bıraktı.söyledikleri. bu ilaç sigarayı unutturuyor. Hiç aklımıza gelmiyor diyorlar.

Sigarayı bıraktırma hattını arayan bi arkadaşım gelen fatura ile birlikte tekrar başladı sigaraya öyle bir şey değildir demi okan abi[emoji3]

??yok yok direk Dr dan randevu alıp gidip konuşup ilacı yazdırıyormuşsun. İlaç 200tl civarı imiş para ödemiyorsun.3 ay tavsiye edilen süre.

[emoji2][emoji2]yok yok direk Dr dan randevu alıp gidip konuşup ilacı yazdırıyormuşsun. İlaç 200tl civarı imiş para ödemiyorsun.3 ay tavsiye edilen süre.

Ben de aynen bu şekilde bırakmıştım. 3 ay kullandım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yapıştır gelsin okan abim. [MENTION=28]adigeokan[/MENTION]

Yapıştıracağız işallah ?

Geri