Olmuyor normal siliyor durcağı zamanda gene sacma sapan biyerde duruyorPeki silecek seviyesi bu şekilde durduğunda ve sonrasında tekrar silme gerçekleştiğinde yukarılara tavana çarpma oluyormu?
Kardeş iyi bir elektrikci elektronikciye göstermeden motoru değiştirmeni önermiyorum . Debriyajın solundaki sigorta kutusuna baktır.Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Silecek motoru değişmesi öneriliyor. Bunun haricinde farklı bir çözüm bulan var mı ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kardeş iyi bir elektrikci elektronikciye göstermeden motoru değiştirmeni önermiyorum . Debriyajın solundaki sigorta kutusuna baktır.
slm aracın silgisi çalıştığında aşağı doğru inip tekrarmı yukarı çıkıyor ?Ustam bugün gittim İzmir’de 6. Sanayiye. Kime göstersem hepsi motor değişimi diyor. Sigorta ve elektrikle alakalı sorun yok diyorlar...
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
slm aracın silgisi çalıştığında aşağı doğru inip tekrarmı yukarı çıkıyor ?
Bende hala bu arıza ile uğraşıyorum biri silecek motoru diyor biri beyinden diyor biri sigorta kutusundan diyor . Ne dedikleri belli değil . Bana görede kolay bir sorun geliyor ama malatyada olduğum icin burda anlayan usta yok.büyük bir ihtimal silgi motorunun içinde sıfırlama dediğimiz bir platin var ya ondan yada zamanlama rolesi arızalı iki şık var
honda çok sağlam bir araç ama ustasını bulamazsanız çok sıkıntı yaşatır hondayı hondacıya baktıracaksın inşalllah fazla masraf yapmadan arızayı çözebilirsiniz geçmişolsunBende hala bu arıza ile uğraşıyorum biri silecek motoru diyor biri beyinden diyor biri sigorta kutusundan diyor . Ne dedikleri belli değil . Bana görede kolay bir sorun geliyor ama malatyada olduğum icin burda anlayan usta yok.
honda çok sağlam bir araç ama ustasını bulamazsanız çok sıkıntı yaşatır hondayı hondacıya baktıracaksın inşalllah fazla masraf yapmadan arızayı çözebilirsiniz geçmişolsun