Bizimkinde de 3000 de devreye girecekse problem yok. 150 km hizda 3000 devire geliyor. Hatun varken 110 sınır var
Tam gaz verilmedikçe çok uğultu yapmaz gibime geliyor. Deneyeceğiz işte...Bizimkinde de 3000 de devreye girecekse problem yok. 150 km hizda 3000 devire geliyor. Hatun varken 110 sınır var
Hocam peki bu toplu alimdan once bir araca takip deneme sansimiz var mi? Video cekip burda paylassak daha etkili olur mu?Tam gaz verilmedikçe çok uğultu yapmaz gibime geliyor. Deneyeceğiz işte...
Toplu olarak çıksak ta maksimum 3 kişi alacak gibi. Onlardan bile şüpheliyim açıkçası. Kendimiz alacaz gibi. Kimse bişey demiyor.Hocam peki bu toplu alimdan once bir araca takip deneme sansimiz var mi? Video cekip burda paylassak daha etkili olur mu?
Ben de xpower dan yaylari almistim. Hic memnun kalmamistim. HayirlisiBeni de ekleyin listeye
Xtuning diye bahsettiğimiz, Xpowertuning ise Florya'da olması lazım.Orayı biliyorum, bodykit'i oradan aldım.Sahipleri eski Honda'cı. Haftasonu gidip görüşürüm, dip fiyat ne ise alırım.Gitmişken'de boş dönülmez tabe
İşte bu haber çok iyi oldu. Haberlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.Beni de ekleyin listeye
Xtuning diye bahsettiğimiz, Xpowertuning ise Florya'da olması lazım.Orayı biliyorum, bodykit'i oradan aldım.Sahipleri eski Honda'cı. Haftasonu gidip görüşürüm, dip fiyat ne ise alırım.Gitmişken'de boş dönülmez tabe
İşte bu haber çok iyi oldu. Haberlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.
Dostum cb2-111 mi cb-111 mi?arkadaşlar yoğun uğraşlarım sonucunda ikinci el buldum 2 ay kullanılmış ve aldım ancak yarından sonra 30bin bakımına gireceğim ondan sonra taktırıcam.ben bi takayım aarıza lambası yanıcakmı çünkü fd6lar içn üretilmiş ve onların bazılarında yakııyo aldığımda fd6dan sökülmüş. onun için bekleyin ben takiyim arza lambası işine bakalım.sesine bakalım videoda atarım değerlendirelim öle alın. [MENTION=14]timothyblue[/MENTION]
Dostum cb2-111 mi cb-111 mi?