Ben henüz yalnızca balataları değiştirdim, TRW kullanıyorum ve memnunum. Ama şu an alacak olsam Ferodo alırdım, çünkü hem kaliteli olduğunu düşünüyorum hem de fiyat olarak şu an daha uygun... Aşağıdaki linklerde set halinde iki ürünün de fiyatları var. Ben bu satıcıdan almıştım ve piyasaya göre fiyatları daha uygun, güvenilir bir satıcı, aklınıza takılan bir şey varsa sorularınıza cevap alabiliyorsunuz..
Fren Balatası ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Fren Balatası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Fren Balatası ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Fren Balatası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
FERODO Web sayfasından:
"
ECO-FRİCTİON, BU TEKNOLOJİK DEVRİM İLE SINIFINDA EN İYİ PERFORMANS İÇİN FRENLEME İŞLEMİNİ DAHA ÇEVRECİ HALE GETİRİYOR
- Daha çevreci bir ürün ve ince partikül emisyonlarında büyük ölçüde azalma için çevreci malzemeler
- Ses önleme
- Yüksek güvenlik
- Sınıfının en iyi performans sonuçları
FERODOPREMİER BALATA KADAR MÜKEMMEL, BAKIR HARİÇ
- ECO-FRICTION fren sistemi 6 popüler araç modelinde test edildi: uyumlu performans sonuçları onaylandı
- Seçilen araçlarda rakip markalara göre %17'ye kadar daha fazla durdurma gücü sayesinde Eco-Frictionbalata, halihazırda OE üreticileri tarafından onaylanıp benimsenen bir teknik inovasyon ile en iyi ürün durumundadır.
BİRİNCİ SINIF OTOMOBİL MARKALARI TARAFINDAN ONAYLANDI
2014 yılının Mart ayından bu yana Mercedes-Benz C-Class serisinde,
2015 yılının Eylül ayından bu yana ise Audi A4 modelinde Orijinal Ekipman olarak uygulanmaktadır."