sirua35
0
Moderatörün son düzenlenenleri:
Abi çözmemiz lazım bunu. Yoksa emniyet kemerini komple iptal edecem bu yüzden... Söküp atmayı bile düşündüm....
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çözüm yolu olabilir belki abi denemek lazım. Ama sürgü hareket ettirilir etririlmez bozulacaktır. Denemek lazım abi....Can emniyet kemerinin yükseklik ayarını sabitleyip, parçaları süngerle vs. sıkıştırarak denedin mi?
Abi çözmemiz lazım bunu. Yoksa emniyet kemerini komple iptal edecem bu yüzden... Söküp atmayı bile düşündüm....
Doğru aşağıdaki saran yer karışık. Bizim sıkıntımız yukarıdaki kemeri ileten yerde. Yukarı aşağı hareket eden bölüm ses yapıyor. Gözlemlerime göre aşağıda sıkıntı yok.benim de sag kemerden ses cizirti geliyor, gecen gun bakimda servis elemani bakti bir cozum getiremedi. hatta arizali bir kemeri sokup icini gosterdi.
kemer, icinde hava yastigindan gelen kablolarin bagli oldugu karmasik bir yapiya sahip, sokup atmanizi tavsiye etmem
Doğru aşağıdaki saran yer karışık. Bizim sıkıntımız yukarıdaki kemeri ileten yerde. Yukarı aşağı hareket eden bölüm ses yapıyor. Gözlemlerime göre aşağıda sıkıntı yok.
Doğru aşağıdaki saran yer karışık. Bizim sıkıntımız yukarıdaki kemeri ileten yerde. Yukarı aşağı hareket eden bölüm ses yapıyor. Gözlemlerime göre aşağıda sıkıntı yok.
Sabitleyip altı, sağı solu bir şekilde sünger ile veya başka yumuşak ve esnek malzeme ile desteklenirse olabilir belki hocam....Yükseklik ayarının konumunu sabitlesek sıkıntı çıkarmı. Yani hep en yukarda kalıcak şekilde. Ben hep en yukarda kullanıyorum mesela.
Abi daha kalıcı bişeyler lazım. Kafamızın yanında o koku olmaz ya oraya boş bir zamanımda ben çözüm getireceğim. Burada açıklarımCan, gres yağı bassak oraya bulamaç şeklinde yada vazelin?