Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bende bu şekilde stoplara folyo uygulaması yaptırmak istiyorum fakat ankara da kim yapar nasıl yapar bir fikrim yok. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa dinliyorum.
Peki hocam Folyo kendinden bu sekildemiydi yoksa komple kırmızı kaplayıp aradaki boşlukları maket bıçağı falan gibi birşeyle keserek mi bu şekilde bir kaplama elde etti bilginiz varmı
Fb7'nin her yeri güzel ama arkası hariç. Arka stopları bir türlü sevemedim. Bana çok itici geliyor. Stoplara ufak bir dokunuşla arka tarafı daha sevimli hale getirmek istiyorum. İnternette folyo örneklerini araştırdım. Çok abartan da var, çok açık renk yapan da.. Ne çok koyu, ne de çok açık olsun istiyorum.
Aşağıdaki resimlerde en çok 34BM4734'ü beğendim. Aynısını nasıl yaptırabiliriz? O olmazsa 60AAG422 plakalı araç da güzel duruyor. 61 plakalı araç stop'u sansürlemiş.
MI 8 Explorer Edition cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@LooSii hocam 34 BM plakalı ilk araç güzel duruyor. Komple karartma benim hoşuma gitmiyor. Şerit kaplama yapılırsa arkadan yeni nesil led gibi görüntü verir. Hoşda olur hani. Birde bunları gece park, fren, geri vites lambaları açık iken bakmak lazım. Siyah olursa arka kameradan görüntüyü daha zor alabilirsiniz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.