Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa arkadaslar fc5 2019 model aracımın lpg tankının olduğu yerden yağmurlu havalarda su alıyor üst taraftan geldiğini düşünmüyorum ıslaklık yok var mı bu sorunu yaşayan
Ve aleykümselam hocam
Geçmiş olsun. LPG tankına yakın ise LPG boru tesisatı alttan çıkar önce o bölgeye bakılabilir.
Başka şüpheler bagaj havalandırma menfezleri, daha önceden işlem görmüş stoplar.
Merhaba arkadaşlar,
Aracımin aşırı yağmurlardan sonra bagaj iç kısmı sağ tarafının ıslak oldugunu fark ettim.
Sağ çamurluk döşemesini söktüm havalandırma menfezinden su aldığını tespit ettim 1.foto.
Hocam öncelikle ilgin için tşk ederim bağaj iç kısmı sağ taraftan görebilir miyim menfezi tamponu sökmeden ordaysa sıkıntı sökerim dediğiniz gibi yaparım
Hocam öncelikle ilgin için tşk ederim bağaj iç kısmı sağ taraftan görebilir miyim menfezi tamponu sökmeden ordaysa sıkıntı sökerim dediğiniz gibi yaparım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.