Arkadaşlar serviste subap ayarının fiyatı ne kadar biliyor musunuz?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
+1 takipArkadaşlar serviste subap ayarının fiyatı ne kadar biliyor musunuz?
Geçen sene 300 tl. istiyorlardı. Şimdi 400 tl. olabilir. Servisten servisede değişebiliyor. Külbütör contasını direk değiştiriyorlar. Buda haliyle fiyat yükselten bir konu dikkat edin. Conta yumuşak ve kopma yoksa silikon ile tekrar yapıştırılabilir.
![]()
Subab ayarı
Arkadaşlar subap ayarı için servis 300 tl istedi hiç yapılmadığı için serviste yaptırmayı düşünüyorum sizce fazlamı ? Tavsiyeniz varmı ? Araba 79000 km de iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.www.civictr.com
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Genelde bahşiş almak içinde ben yapayım diyorlar, hatta araçla ilgili biriyseniz serviste işlemi yapan teknisyen özellikle sizi bekleyebiliyorİş yerinden bir arkadaşımın Honda servisinde tanıdığı varmış. Sübap ayarı konusunda özellikle uyarmış getirdiğinde haberim olsun ayarı ben yapayım yoksa sallayabilirler iyi olmaz vs demiş. Bunu duyduktan sonra acayip soğudum şu sübap ayarı konusundan.
Ne yapacağımızı şaşırır oldukİş yerinden bir arkadaşımın Honda servisinde tanıdığı varmış. Sübap ayarı konusunda özellikle uyarmış getirdiğinde haberim olsun ayarı ben yapayım yoksa sallayabilirler iyi olmaz vs demiş. Bunu duyduktan sonra acayip soğudum şu sübap ayarı konusundan.