Sunroof fitil yırtılması hakkında düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=14848]aliozd[/MENTION] Servis ile sonuca ulaşamaz iseniz fitil tamiri için kullanılan malzemeler var forumda konusu vardı böyle bir tamir yoluna gidebilirsiniz.

aliozd

0
Aracınız
Bugün servise gittim adamlar doğru dürüst ilgilenmedi bile, yazsak bile kullanıcı hatası diyecekler dedi. Bendr şikayetvar'a yazdım. Bugün hondadan ararlar.

SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

aliozd

0
Aracınız
Şikayetim firmaya iletilmiş ama arayan soran, ses seda yok :) Daha önce renault aracımda olan bir sıkıntımı şikayet etmiştim aynı gün arayıp benim lehime sorunu çözmüşlerdi.

sketen

0
Aracınız
Bu servisler yüzünden Hondadan soğudum. vw servisi eve kadar geliyor birşey oldumu. Hondanın umurunda değil.

aliozd

0
Aracınız
Honda genel merkezden aradılar, aynı şeyler işte bilmem dış etkenmişte fiziksel olarakmışta, garanti dışıymışda. Kalsın dedim böyle basit birşey yüzünden pişman oldum.

Aracınız
Servis garantiden sunroof değişimi yapmayı kabul etse bile bir yırtık yüzünden kim tavan döşemesi ve mekanik aksamın söküp takılmasına razı olur ki. Çünkü bu fitiller camla birleşik geliyor. Diyeceğim, forumda tamirini anlattığımız konu var. En akıllıcası onu okuyup, evde tamir yolunu izlemeniz olacak. Zira dışarıda yapılmayan bir yöntem keşfettik.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri