Beyler bu sadece hondaya has bir durum değil. Daha önce audi ve bmw kullanmış birisi olarak söylüyorum bu durum hepsinde yaşanmakta. Araç yıkamada rotesi mümkün oldukta sunrooftan uzak turun. Fitiller sonuçta plastik yırtılmama solmama gibi şansı yok. Kullanıcı hatası olduğunu kabul etmek lazım böyle durumlarda. Ayrıca hondaya laf atıp tutanlar gidin kuş serisine binin bakın işinize!
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bir yanlış anlaşılma olmasın honda ya laf attığımız yok ilk yorumumu okursanız araçtan memnun oldugum yazıyor zaten gel gelelim kullanıcı hatası olabilir 2. Gün fark ettim ki kim aracı alıp aynı gün arabasını yıkar ? Ki yıkamadım son olarak ne dersek diyelim honda servis konusunda geri dönüş konusunda çok zayıf bu yönde kendilerini geliştirmeleri lazım göçük muhabbetinin bu kadar yayılmasıda bence Honda tr kaynaklı yoksa bu kadar dillenmezdi olay
2018 Elegance fc5
Hangi ildeki servisDün aradılar beni parçanın siparişini verdik 15 güne kadar gelir gelince sizi arayacagız ona göre servis randevusu alıp gelebilirsiniz dediler pekala dedim bakalım bekleme aşamasındayım şimdilik
2018 Elegance fc5