Kabloyu kesiyor musunuz? Nasıl root yapıldığında düzelecek ki?Root islemini istediginiz an fabrika ayarlarina cevirebilirsiniz
Mi MIX 2 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kabloyu kesiyor musunuz? Nasıl root yapıldığında düzelecek ki?Root islemini istediginiz an fabrika ayarlarina cevirebilirsiniz
Kabloyu kesiyor musunuz? Nasıl root yapıldığında düzelecek ki?
Hayir kablo kesilmiyor teybi dahi yerinden sokmuyoruz. Usb den bilgisayar baglayip islem yapiliyor. İstrnirse fabrika ayarlarina aliniyor ve eski haline donuyor.Kabloyu kesiyor musunuz? Nasıl root yapıldığında düzelecek ki?
Hayir kablo kesilmiyor teybi dahi yerinden sokmuyoruz. Usb den bilgisayar baglayip islem yapiliyor. İstrnirse fabrika ayarlarina aliniyor ve eski haline donuyor.
Kaza olması durumunda "Şu multimedyaya bi bakalım hareket halinde video oynatıyor mu" diye kontrol eden bir exper olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen satış danışmanının işgüzarlığı. İnanmayın böyle şeylere...Arkadaşlar bu tür uygulamalar güvenlik fonksiyonunu devre dışı bırakacağı için kaskonuz olası bir kazada işlemez. bilginiz olsun. hem satış danışmanım söyledi hem de sigortacım. belki faydası olur diye not düşüyorum.
Anlamadığım sigortacım neden böyle bir halt etsin.Kaza olması durumunda "Şu multimedyaya bi bakalım hareket halinde video oynatıyor mu" diye kontrol eden bir exper olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen satış danışmanının işgüzarlığı. İnanmayın böyle şeylere...