Civic FD6 Tanışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusufkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Yusuf Köksal
Aracınız
Civic FD6 2010
Selamın Aleyküm adım Yusuf aslen Ankara görev yeri Ardahan 29yaşındayım 2010 model Honda civic fd6 aracımla aranıza katılıyorum inşALLAH kazasız belasız sıkıntısız keyifli sürüşler diliyorum

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ve aleykümselam
@Yusufkk CivicTR ailesine hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
Ve aleykümselam
@Yusufkk CivicTR ailesine hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim.

Ya kendime kızıyorum daha yeni Konyadan geldim keşke sizinle buluşsaydık aklıma gelmedi o an :(
Konyada herkes bana tandır,etli pide dedi ama arkadaş Tirit kebabı (Mithat) neymiş be ya Antep merkezli firmanın Adana fabrikasında çalışıyorum ne Adana kebabı ne Antep küşlemesi nede Mersin Tantuni yanından geçmez bayıldım valla, neyse konuyu dağıtmayayım keşke bir grup buluşması düzenleyebilsek sitece

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ya kendime kızıyorum daha yeni Konyadan geldim keşke sizinle buluşsaydık aklıma gelmedi o an :(
Konyada herkes bana tandır,etli pide dedi ama arkadaş Tirit kebabı (Mithat) neymiş be ya Antep merkezli firmanın Adana fabrikasında çalışıyorum ne Adana kebabı ne Antep küşlemesi nede Mersin Tantuni yanından geçmez bayıldım valla, neyse konuyu dağıtmayayım keşke bir grup buluşması düzenleyebilsek sitece
Bazı illerde hususi gruplar var. Dışarıdan basit gibi geliyor. Ama ciddi zaman ve emek isteyen bir olay.

gkhnbkkl

+300hp
Ad Soyad
Gökhan Bakkal
Aracınız
Civic FC5 2017
Selamın Aleyküm adım Yusuf aslen Ankara görev yeri Ardahan 29yaşındayım 2010 model Honda civic fd6 aracımla aranıza katılıyorum inşALLAH kazasız belasız sıkıntısız keyifli sürüşler diliyorum
aleyküm selam hoş geldiniz.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar

Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Geri