Civic FC5 Tekleme sorunu ve çözümü!

Ad Soyad
Ercan YAZICI
Aracınız
Civic FC5 2020
2020 model fc5 kasa 6 yıldır bizde araba bu zamana kadar bir tekleme olmadı 6 aydır tekleme gazda az gitme çekiçlerde sıkıntı gibi şeyler meydana geldi ama benzinde hiçbir şekilde sıkıntı yoktu 10 tane usta gezdim hepsi bildiklerini okuyor Yok orijinal katalizör değişmesi lazım bayiden yapman lazım fiyat alıyorum 180 milyar sensörleri ile beraber başka birine gidiyorum oksijen sensör değişmesi lazım ama bayiden olması lazım yoksa tutmuyor 38 milyar ona gidiyorum enjektörler temiz bujiler temiz subablar temiz afaki söylüyor aracında hiçbir şey yok diyor kafayı yiyeceğim 6 yıldır bizde egzozdan kokular gelmeye başladı diyorum hiçbiri anlamıyor Star Honda diye bir yer buldum Allah onlardan razı olsun bu kadar zor mu abi enjektörlerin bozuk olduğunu öğrenmek adamlar cihaza bağladılar enjektörlerin bozulmuş dediler subapları açtılar bujilere baktılar birkaç tane sensörlere baktılar Allah razı olsun bir saat ilgilendir bir kuruş para almadılaryani okul okumamış bir şeye sap olamamış bilmişlik taslayıp arabaya bakmadan gönderiyorlar sadece işleri para başka hiçbir şeyle ilgili bir şey bildikleri olmayan cahil insanlar Hakkı ile yapanlardan razı olsun kazançlarını bol eylesin helalinden merzug kılıp haramlarından bir eylesin

ustam aynı sorun bende vardı hava filtre hortumu var ya onda yırtık vardı onu değiştirdiler düzeldi .bi baktır ona deri

ustam aynı sorun bende vardı hava filtre hortumu var ya onda yırtık vardı onu değiştirdiler düzeldi .bi baktır ona derim
Gırtlaktan bahsediyorsun değil mi üstten baktım ben ona görünürde bir şey yoktu alt taraflarda elimi sürüyordum bir kişi daha söylemişti çünkü bana bulamadım ama

Usta subab ayar yapalım dediler haftaya inşallah yaptıracağım enjektörlere su koyup test yaptı boruyla Kaçak gözükmediğini söyledi subap ayarı yapalım dedi 40 biini geçmiş

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri