Seref abi var Floryada oraya gidin siz en iyisi O bu isi halleder.
Radar Honda
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Radar Honda
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba,Merhaba,
Aracımı alalı daha bir buçuk ay oldu. 2017 model 190 bin km de
Aldıktan sonra 7-8 bin km de ben yaptım. Uzun yol yaptım. Hiç bir sorun yoktu. Son 2-3 hafta bir tekleme-sirkeleme sorunu başladı.
Sabah çalıştırdığımda titreşimli çalışma, alt devirlerde tekleme ve birazda çekiş kaybı var.
Bu gün yetkili servise götürdüm. Servis bobin, buji, subap ayarı, kelebek boğaz temizleme ve LPG enjektörleri değişikliği önerdi.
Bunların toplamı için de 15 bin lira fiyat verdi.
Bobinler 9000
Bujiler 900
Subap ayarı ve kelebek temizliği 1000
LPG enjektör ve tesisatı 4000
Haliyle aracı aldım ve İstanbul Maslak da bir özel servise götüreceğim.
Sizlerin bu konuda görüşleri nedir. Bu fiyat normal bir fiyat mıdır? Başka bir yetkili serviste de aynı fiyatlar mı çıkar?
Bir de bunu soracaktım.Bobinler bu kadar pahalı mı ya ? Ateşleme sıkıntısı varsa bujilerde değiştiyse büyük ihtimal sıkıntı bobinlerde. Çıkmacılardan bobin fiyatı almakta fayda var diye düşünüyorum. Yansanayi bobin işine sakın girmeyin..
Maalesef hem benzin hem lpg de yapıyor.Merhaba,
Benzinde giderken bir sıkıntı var mı?
Bende benzer bir sıkıntı olmuştu. Araç henüz 30.000 km'de idi. İki tane lpg enjektörü değiştirdiler ve sorunum düzelmişti.
Servis Raporu'nda 2A Mühendislik Merkez servis vs yazıyor. Tam hatırlamıyorum ama Ataşehir-Ümraniye vs. oralardaydı.
Aracı aldıktan sonra motoru yıkamadım. Benden önceki sahibi yıkadı ise bilemiyorum.Aracınızı aldıktan sonra motoru yikattiysaniz bobinlere su kaçıp belli bir zaman sonra bu problemi yapiyor.Boyle bir problem başınıza gelmiş olabilirmi?Eğer böyle bir durum söz konusu ise 4 bobini değiştirmekten başka çareniz yok.