Bu ne arkadas gorunurde bi tampon hasari gorunuyor 22.000 tl nedir boyle bu arabalarin yan sanayi parcalari cikana kadar servis faturayi abartacak galiba bende fd6 var var iki kere stop lambasini kirdim 70 tl cikmasini almistim ayiptir yaa
Degistireyim sport modelini alayim diye dusunuyordum su faturayi ince 5 kez dusunuyor valla
SM-A700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Degistireyim sport modelini alayim diye dusunuyordum su faturayi ince 5 kez dusunuyor valla
Herkese iyi günler. Otoyolda ilerlerken köpeğe çarptım. Carptigimda yaklaşık 80 civarıydı sürat. Araç yürür durumda servise kocaeli haldiz a götürdüm ve bana 22.000 tl hasar masrafı çıkardılar. Kaskom var yaptıracağım ama bu kazada hava yastıkları açılmadı. Ve hava yastigi sensoru değişecek diye yazıyor. Kafama takılan hava yastığı neden açılmadı. Eğer bir ariza varsa hava yastiginda, benim nereye başvurmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Yani bu kadar hasara hava yastiginin açılması gerekmez miydi?Ekli dosyayı görüntüle 251638Ekli dosyayı görüntüle 251639Ekli dosyayı görüntüle 251640
SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-A700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.