sefaköy de 300 olması lazım istanbul sefaköy de feraim usta kesinlikle ustalığına kefilimŞimdi servis ile görüştüm (Ankara Efe Honda) 400₺ fiyat çekti.
SM-C7100 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
sefaköy de 300 olması lazım istanbul sefaköy de feraim usta kesinlikle ustalığına kefilimŞimdi servis ile görüştüm (Ankara Efe Honda) 400₺ fiyat çekti.
Subap ayarı + LPG ayarı Honda Marmara 250 tl istiyor aracı sabahtan bırakıp öğleden sonra 3 gibi alabilirsiniz dedi
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok iyi fiyat. Keşke Ankara'daki aç gözlüler de bu fiyatları verebilse.
İnşallah Ankara da güzel bi usta bulursunuz hocam
İstanbul Sefaköy'den Giresun merkeze, Şubat ayında, kış lastikli, LPG'li, otomatik fb7 ile, çoğu yerde 120 km/s sabit, ortalama 105 km hızla 6.9 lt ortalama yakit ile bitirdim ben. Sen şehiriçi 7.6 lt yaktiysan, uzun yolda hiç yakmayip, üstüne fazladan yakıtla yolu bitirebilirsin ?ya abiler kardeşler ben bişey sorucam fd6 aracımla uzun yola daha hiç çıkmadım şehir için çok kasıyorum minimum 7.6 ları görüyorum ama genelde trafikte kalmam açık yılda cruzu kontrolde kullanırım. bayrak yaklaştı uzun yola çıkıcam yaklaşık 950 km civarı bir yol istanbul giresun arası gidicem kaç km hız ile hem ekonomi hemde biraz hız kazanırım. uzun yol olduğu için çabuk sıkılıyor insan siz bu uzun yol değerlerini kaç km hız ile yakaladınız. arabam manüel fd6
teşekkür ederim sübab ayarını yaptırdım baya bir etkisini gördüm zaten
minimum 20000 km arayla ustana göstermekte fayda var zaten motorun sesinden anlıyorlarBu subap ayarını ne zaman yaptırmam lazım?