Geçmiş olsun. Önce göçükçü İstanbul'da Pars çok meşhur. Araştırın bi isterseniz. Sigorta ve kaskodan meselesine gelince, bence dosya açtırmamaya çalışın. Karşı taraf sigortayı bozdursa zararı çok olur. Sizinde kaydınızda görünür. (Ayrıca dosya açılınca 150 TL'lik işe 1000 TL masraf çıkarmışlardı benim başıma gelen bu.)Karşı taraftan 500 750 ne ise nakit almaya çalışın. O da razı olabilir sigortası bozulmamış olur. Sizinde tramer temiz kalır.Merhaba arkadaşlar tatil yolunda ana caddeden giderken karşı istikametten gelen araç sağımdaki sokağa ben geçişimi tamamlamadan dönmeye çalıştı ve aracimın sol arkasına çarptı. Tutanağı tuttuk. Tuzel firmaya ait doblo kargo siyah plastik tamponuyla verdi hasari. Bir iki yerden telefonla boyasiz gocuk duzeltme icin fiyat istedim kabaca 1.000 lira dendi. Ve sigortanin maksimum 600 tl verecegi ustunu benim tamamlayacağım söylendi. Sigorta boya ve tamir masrafını ödediği için o kadar verebileceği tahmin etti konuştuğum kişiler. Arabama zarar verildigi halde tamiri icin benim para vermem can sıkıcı. Sigorta illa bu araba boyanacak diye mi para veriyor? Arabanın orjinal kalması icin tamir yontemi önceliklendirilmiyor mu? Varsa onerileriniz, fikirleriniz paylasirsaniz sevinirim. Saygılar.
Ekli dosyayı görüntüle 260765Ekli dosyayı görüntüle 260766
Ekli dosyayı görüntüle 260767
Ekli dosyayı görüntüle 260768
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu benim ki kendimce tavsiye. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen. Tekrar geçmiş Olsun