İyi niyet ve temenniz yeterli hocam önemli olanda iyi niyet zaten. Orada sorun şu oldu polisi çağırmasaydım olay çok farklı boyutlara taşınacaktı. Yanımda eşim ve 2 yaşında oğlumda vardı bakımlara gireriz birazda çorumda gezeriz niyetiyle gelmiştik bu tatsız olay ve üzerine karşı tarafın kişiliksiz tutumu bütün moralimizi alt üst etti ve malesef eşim de bu seviyesiz tartışmaya şahit oldu. Eşim aracımda kaza olmadan önce bana uğur yavaş çıkacak dedi o ara adam durunca ben devam ettim ben geçerken tekrar çıktı vurdu bizim çamurluktan. Eşim bile bunu nasıl söylüyor hiç mi Allahtan korkmuyor diyor. Kazaları ve kişileri kesinlikle genelleme yapmadan kişilerle sınırlamalıyız her insan aynı değil kaza olur olabilir neticede araba bu ve sürekli kullanıyoruz yeri gelir biz vururuz yeri gelir bize vururlar önemli olan hakkaniyetli ve saygılı bir tutum içerisinde olmak. Malesef bu arkadaşla bu ortamı sağlayamadım. Kendini haklı çıkartmak için elinden geleni yaptı kaza da aracının ön farının orası darbe almıştı adama soruyorum ben sana orada bu şekilde nasıl vurabilirim ki senin aracın önden hasar alsın. Dediğin gibi olsa ben sana çarpmış olsam senin aracının çamurluk ve lastik kısmı hasar alır aksi halde ben seni geçip tekrar geri geri gelip sana vurmuş olmam gerekir diyorum yok adam hala aynı. Ve can sıkıcı durum adamla değilde sigortacının gönderdiği adamla muhattap oluyorum sürekli herşeye o cevap veriyor sen vurdun sen vurdun derken artık sabrım sebatım kalmadı ...Günümüzü mahfettik geldik. Sırf bu olay sebebiyle aracımı artık garantiden çıkartıp burada sanayide biryerde bakımlarını yaptırmayı ciddi olarak düşünüyorum. Sonuç olarak benimde biryerde birilerine bir yanlışım bir suçum olmuşki bu başıma geldi bunada şükür bunla koysun Allah razıyım. Candan birşey olmasın yeter. Aracım yapılıyor şimdi yarın teslim alacam bir aksilik olmazsa teslim alırken o arkadaşı arayacam sözde yarısını karşılayacaktı bakalım ne olacak
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.