olmazmı herşetden önce orjinal takıntım var modifiye tarzı şeyler istemiyorum sevmiyorumda , aracın kaportasında 3 parçada boya var onun dışında neredeyse kusursuz ilk önce demir tozu arındırılacak sonrakil ile temizlenicek ardından pasta yapılacak , cila ile sonlandırılacak.[MENTION=7669]snstan[/MENTION] Hocam eline sağlık, dış aksam için de planlar var mı?
Bu kadar temizlik hastasi bi adamdan fikir alalim diyorum aracimizin kapi dosemeleri biraz kirlendi neyle temizlememizi onerirsin ustam ... Bu arada gule gule kirlet aracinin da masallahi var Allah kaza bela vermesinTaban halısı halı yıkamacıda 2 defa yıkanıcak bu arada tabana ve kapı içlerine bitüself yapılıp ses yalıtımı sağlanıcak kapı fiyilletine serum hortumu geçirilecek kapı panalleri sökülüp izocam yalıtım yapılacak bitincr ses düzeyini çok merek ediyorum
bütün temizlik işlerimi en az kimyasal karışımı olan Arap Sabunu ile yapıyorum kumaşta ve plastikte çok işe yarıyor sert olmayan elbise fırçadıda temin edersen çok güzel temizliyorBu kadar temizlik hastasi bi adamdan fikir alalim diyorum aracimizin kapi dosemeleri biraz kirlendi neyle temizlememizi onerirsin ustam ... Bu arada gule gule kirlet aracinin da masallahi var Allah kaza bela vermesin
HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Eyvallahbütün temizlik işlerimi en az kimyasal karışımı olan Arap Sabunu ile yapıyorum kumaşta ve plastikte çok işe yarıyor sert olmayan elbise fırçadıda temin edersen çok güzel temizliyor
bende bir soru sormadan edemiycem. benim araç 2012 fb7 kasa beyaz kaportada genelde tavanda olmakla birlikte aracın genelinde küçük küçük pasa benzer ama ele gelen benekler var çok iyi bakınca görülüyor araçta çizik yok o yüzden pasta yaptırmak istemiyorum ve kendim temizleyip arkasından da cila uygulamak isterim bu işlemi nasıl ve ne ile yapmalıyım gazyağı vb ile sil diyenler var pasta cila yaptır diyende var var da var. ben işi bilen birinin tavsiyelerini bekliyorum kazasız belasız sürüşler dilerim..bütün temizlik işlerimi en az kimyasal karışımı olan Arap Sabunu ile yapıyorum kumaşta ve plastikte çok işe yarıyor sert olmayan elbise fırçadıda temin edersen çok güzel temizliyor