Civic FC5 ÜRÜN GÜNCELLEME DUYURUSU?

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Dostlar bu hafta ici bende fc1 aracimi servise parca degisimi icin goturecegim, ancak randevu aldigim hanimefendi deponuz en az yarisi kadar benzin dolu olsun dedi acaba sizlerde de boyle mi istendi?

Ad Soyad
Oktay Günay
Aracınız
Civic FC5 2017
Dostlar bu hafta ici bende fc1 aracimi servise parca degisimi icin goturecegim, ancak randevu aldigim hanimefendi deponuz en az yarisi kadar benzin dolu olsun dedi acaba sizlerde de boyle mi istendi?
Bende fc5 aracım için 8 Mayıs'a randevu aldım bana da benzin deposu yarının altında olsun dedi yarıdan az çeyrek benzinle gitmeyi düşünüyorum benim bildiğim benzinin dolu olmaması gerekiyor ne kadar az olursa o kadar iyi

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Bende fc5 aracım için 8 Mayıs'a randevu aldım bana da benzin deposu yarının altında olsun dedi yarıdan az çeyrek benzinle gitmeyi düşünüyorum benim bildiğim benzinin dolu olmaması gerekiyor ne kadar az olursa o kadar iyi
Bende dediginiz gibi biliyordum fakat boyle soylenince kafam karisti, ozellikle en az yarisi kadar benzin olsun denildi.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Herkese kazasiz surusler dilerim, bugun Honda Boraya aracimin yakit pompa geri cagrilmasi uzerine goturdum, yakit yaridan fazla oldugu icin islem yspmadilar haftaya tekrar gidecegim yakit seviyesi ceyrek depo olmasi gerekiyor. Hazir pompa degistirirken filtreninde degismesini talep ettim yakit filtresi normalde 13 bin tl dediler ama birlikte degistireceklerinden 8500 tl olarak bildirildi, ayrica rutin bakim ucreti 12bin tl olmus Ankarada ikamet edenlere duyrulur. Kaput altinda on cam Camurluk ustundeki somon cikmis onun parcasi ellerinde olmadigi soylendi bir yerden bulursam artik kenfim takacagim.

Ad Soyad
Oktay Günay
Aracınız
Civic FC5 2017
Herkese kazasiz surusler dilerim, bugun Honda Boraya aracimin yakit pompa geri cagrilmasi uzerine goturdum, yakit yaridan fazla oldugu icin islem yspmadilar haftaya tekrar gidecegim yakit seviyesi ceyrek depo olmasi gerekiyor. Hazir pompa degistirirken filtreninde degismesini talep ettim yakit filtresi normalde 13 bin tl dediler ama birlikte degistireceklerinden 8500 tl olarak bildirildi, ayrica rutin bakim ucreti 12bin tl olmus Ankarada ikamet edenlere duyrulur. Kaput altinda on cam Camurluk ustundeki somon cikmis onun parcasi ellerinde olmadigi soylendi bir yerden bulursam artik kenfim takacagim.
Size erken vermişler randevuyu bana 8 Mayıs dediler muhtemelen depo dolu diye işlem yapılmadığından yeni randevu gibi çok uzağa atmamışlar.

Rutin bakım 12 bin çok olmuş ya kışın götürecektim elim sıkışıktı biraz kışa girmeden yaz sonu gibi götüreceğim artık bende honda boraya yakıt pompa değişimi için 8 Mayıs da gideceğim.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Subat ayinda aradigimda bugune randevu zar zor verildi, o gunku servis calisani depoda fule yakin benzin olsun dedi forumda yine bazi arkadaslara ek yakit aldirildigi paylasilinca bende oyle gittim ama islem yapilamadi. Ayrica sanziman yagi degisimi 5bin tl olmus.

Ad Soyad
YUSUF YALÇIN
Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar benim yakıt pompası geçen yıl arızalanmıştı ve garantiden değiştirdiler. Bana da geri çağırma mesajı geldi, acaba benim de tekrar değiştirmem gerekir mi, bakım zamanım da yaklaştı zaten. Ayrıca geçen bakımda benzin filtresi değiştirmedim. Bu bakımda değiştirmeyi düşünüyorum. V kayışını gözle kontrol ettiğimde çatlak görünüyor. Onu da değiştirmeyi düşünüyorum. subap ayarı da yaptırmam gerekiyor, bir şikayetim yok ama subap ayarı bayadır yapılmamış bence. aracım 100 bin km'de bujilerin de değişim zamanı gelmiş galiba, bujiler bildiğim kadarıyla 50 bin km de bir yapılıyor. velhasıl kelam bu bakımda baya bir masraf çıkacak :)

Geri