Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende de benzer bi sıkıntı var. navitec navigasyon var ancak kolçaktaki usb'yi tanımıyor. dosya sistemi fat32 olan usb ile denedim olmadı. şimdi servise gidip kablo girişlerinin bağlantılarını kontrol ettirecem. direksiyondan bluetooth da çalışmıyor.
Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama tüm yorumları okudum hepsini denedim ama kesinlikle usb okunmuyor.
Aracım 2012 Honda Civic Elegance en dolu modeli diye aldık usb si calısmıyor. Flash belleği fat32 , ntfs hatta exfat formatında bicimlendirdim . Youtube videolarında CD01 seklinde klasör yapın denmis onu da yaptım ama kol dayamanın icinde varolan orjinal usb girişinden kesinlikle görmüyor.
Sürekli verdiği hata Unsported hangi formatta olursa olsun bu hatayı veriyor. Flash bellek aldım belki o arızalıdır diye ama yok nafile.
Şimdi sırf bunun için double almayı düşünüyorum yokmudur bunun yolu yordamı cözümünü veya muadil bir olayını bulan arkadaş??
[MENTION=8349]morfindrama[/MENTION] Başka bellek denediniz mi?
Her şeyi denediniz halen olmuyor ise araç garantisi devam ediyorsa servise gösterebilirsiniz.
merhaba bende de aynı sorun var. Aracı 2015 model ikinci el aldım. Aldığımız adamın usb si torpidodan çalışıyor ancak benimki ne denediysem çalışmadı. Söylenen her şeyi denedim. Önerisi olan var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.