Sağolun Teşekkür Ederimhayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın
Sağolun Teşekkür Ederimhayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın
İlandaki aracınız satıldı galiba,Ekli dosyayı görüntüle 263669Ekli dosyayı görüntüle 263670Ekli dosyayı görüntüle 263671Ekli dosyayı görüntüle 263672
YENİ HONDAM 2012 ELEGANCE
_2007 FD6 ELEGANCE
_2012 FD6 ELEGANCE
you never know where a dream will lead you
aaa evet satıldı. Hemen kaldırayım forumdan, hatırlatmanız için teşekkür ederim.İlandaki aracınız satıldı galiba,
SAHİBİNDEN SATILIK HONDA CİVİC 2007 MODEL 1.6 İ VTEC ELEGANCE OTOMATİK VSA F1 SANROOF VS.
ARABANIN FİYATI 116 BİN TL 880 TL TRAMER KAYDI VAR EXPERTİZİ AŞAĞIYA KOYDUM ARAÇ KAYSRİDE HONDA CİVİC 1.6İVTEC OTOMATİK MERHABA ARACIM 2007 MODEL 1.6iVTEC ELEGANCEDİR. ARACIMDA DEGİŞEN PARÇA YOKTUR TAVANDA DİREKLERDE PODYELERDE BOYA YOKTUR EXPERTİZ...www.civictr.com
Aracınıza çok yakışmış. Piano black renk olarak düşünürdüm ben kişisel olarak. 35 yanak gayet ideal bence, konforsuz olacağını düşünmüyorum. Size tek dezavantajının yakıt sarfiyatı olabileceği kanaatindeyim. Keyifli sürüşler.Ekli dosyayı görüntüle 263888
235/35/19 jantları taktım dün çok tatlı durdu konforunda bir değişim olmadı bence hatta bir tık daha konforlu geldi bilemedim yol tutuşu baya fark edilir şekilde değişti zorunlu seri manevralarda ya seri keskin dönüşlerde bile salınım, sallama gibi şeyler yapmıyor. Beğendim yazılan yorumlara kulak asmamak iyi oldu
Piano black olarak ben düşündüm fakat bir süre böyle kullanmak istiyorum sonrasında boyatabilirimAracınıza çok yakışmış. Piano black renk olarak düşünürdüm ben kişisel olarak. 35 yanak gayet ideal bence, konforsuz olacağını düşünmüyorum. Size tek dezavantajının yakıt sarfiyatı olabileceği kanaatindeyim. Keyifli sürüşler.
Hocam ,kir bahane değil mi? Arabanın yerini Otoparkta unuturum diye çektinÇok kirliyiz maalesef...